Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845709
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Tielt-Winge : Immobedrijf M. laat leegstaand pand bewust open voor dieven.
21 oktober 2018
Redactie Morsum Magnificat daardoor slachtoffer van geweld en diefstal.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.403.500
Tielt-Winge / Rillaar 21 oktober 20

Dit leegstaand en verwaarloosd pand is niet opgenomen in het leegstandsregister van Aarschot.Dit zijn de enige leegstaande en verwaarloosde bedrijfsruimten die in Aarschot bekend zijn! Het pand waarvan nu de deur wordt open gezet en gelaten staat daar niet bij, het is toch wel veel groter dan 500 m². 

Vele politiecampagnes over " 1 Dag niet " ten spijt, laat het Immobedrijfje M. uit Tielt-Winge een leegstaand en verwaarloosd pand open en zet de deur letterlijk open voor dieven. Hier gebeurt dat opzettelijk om belagers van Morsum Magnificat binnen te laten. Zo probeerde  G.B. zich op 20 oktober 2018 om half een 's middags, bij de redactie tussen de deur binnen te wringen, maar het lukte hem niet. De politie van Aarschot is ter plaatse geweest. In het artikel van Morsum Magnificat van 14 november 2015 leest u over het labo van de federale politie van Gent en over inbraken, in Tielt-Winge of zelfs Aarschot moet de politie dringend aan inbraakpreventie doen en openstaande deuren van leegstaande panden laten sluiten. Burgemeester Peeters is ter zake door MORSE-PRESS Vof op diens verantwoordelijkheid gewezen, MORSE-Press Vof heeft schade geleden en zal de eigenaar daarvoor verantwoordelijk stellen.

Halogeenlamp gestolen.

In het bedrijfspand dat nu dag en nacht open is, kan iedereen zómaar langs de voordeur binnen. In de nacht van zaterdag op zondag 21 oktober 2018 zijn onbekenden -?- tussen middernacht en zes uur 's morgens binnengedrongen en hebben een led halogeen lamp met detector, die bij verdachte bewegingen de gesloten deur van de redactie bewaakt, gestolen. Er werd door MORSE-Press Vof aangifte gedaan van diefstal door onbekenden. 

Politie Aarschot.

Volgens een inspecteur die tijdens de interventie de eigenaar -een ambtenaar van de sportdienst van de stad Aarschot- met de voornaam noemde, mag die eigenaar de deur van dat leegstaand pand open laten, die inspecteur stelde zich ook partijdig op en deed uitspraken waarvoor hij niet bevoegd is, een dossier over die inspecteur zal bij het intern toezicht van de PZ Aarschot met bewijsmateriaal worden ingediend. 

Gedupeerd bedrijf door diefstal gaat burgemeester
Peeters oproepen verantwoordelijkheid te nemen.Leegstaand bedrijfspand is niet gesloten, iedereen mag er binnen behalve de huurder zei de eigenaar - een ambtenaar van stad Aarschot - in bijzijn van de politie. Maar er is geen huurder voor die winkel! Zet de eigenaar die het pand aan de straatstenen niet kwijt raakt, misschien de deur open met de oog op brandstichting? Het zou in Aarschot met leegstaande bedrijfspanden niet de eerste keer zijn. De politie zegt dat het mag,  die moeten dan dringend naar de les inzake inbraakpreventie. Vastgoed Concept+ laat blijkbaar de deur in opdracht van de eigenaar open, om de huurders van de aanpalende woning de pesten. 

Vrederechter.

Deze zaak werd door de huurders en later ook door de eigenaar bij de Vrederechter van Aarschot opgeroepen, maar de verhuurder en de makelaar -beiden 1e klas roddelaars- grijpen naar praktijken die men zou kunnen toeschrijven aan de OSB in Aarschot.

Bronnengeheim.

Journalisten kunnen zich beroepen op het bronnengeheim, maar dat is, zoals sommigen weten, niet absoluut, hier doet zich het feit voor dat G.B. die zich voor de kar laat spannen, zelf in het nieuws kwam omdat zijn vertrouwelingen deze redactie over sociale en fiscale fraude informeerden. Mogelijk zal Morsum Magnificat in het kader van het lopend onderzoek nu zijn bronnen vrijgegeven, niet aan G. of de lokale politie, maar aan andere personen die het geheel van de handel en wandel van de eigenaar en de makelaar naar waarde kunnen schatten. 

Betrokken partij, so what?

Voor de zoveelste keer zal Morsum Magnificat het herhalen dat wij als betrokken partij wettelijk gezien niet kunnen verhinderd worden onderwerpen te brengen waar wij, zoals in casu, zelf betrokken zijn, nergens hebben wij daarover wetteksten gevonden, dit is maatschappelijk belangrijke materie voor huurders die de voetveeg zijn van de verhuurders. In dit geval is de verhuurder Immo M. meer dan voldoende op de hoogte met wie zij te doen hebben en aan wie ze, zogenaamd uit sociale overwegingen, verhuurden. 

Wordt vervolgd.       

Artikel n° : 10-7213 
Geplaatst : 18:45 21/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.