Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015473
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Raad voor de Journalistiek niet onafhankelijk : Kompanen van "X" veroordeeld door Vrederechter.
15 oktober 2018
Politieagente "X" was bendeleider die mede haar houding het hoofd van "Z" op hol bracht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.395.100
Genk / Rillaar 15 oktober 2018.

                             Raad voor de Journalistiek probeert Morsum Magnificat 
                                  mede Vlaams belastinggeld monddood te maken.

Een politie-inspecteur van de PZ Brussel-West is er moeiteloos in geslaagd om de Raad voor de Journalistiek -RvdJ- voor de kar te spannen, alle middelen voor die pseudo rechtbank voor journalisten zijn goed om Morsum Magnificat aan de schandpaal te nagelen. Omdat we toch geen enkele kans krijgen en de RvdJ artikel 25 van de grondwet selectief wil toepassen wil en zal Morsum Magnificat nooit op hun aantijgingen reageren, zij hebben geen enkel wettelijk mandaat. Morsum Magnificat heeft in het kader van die zaak in Genk met succes, zonder advocaat twee juridische acties gevoerd, de eerste tegen de vruchtgebruiker van de studio en de tweede tegen diens broer die door de politie-inspecteur met haar wulps gedrag werd opgehitst.

Leugens.

De politie-inspecteur eigenlijk meer een politie- del met prostituee allures die wij "Anka" noemen heeft de Roddelgazet van de Journalisten met bakken leugens overladen en valsheid in geschriften gepleegd, de RvdJ nagelde Morsum Magnificat nog maar eens met plezier aan de schandpaal. Franco -de vruchtgebruiker- en Pino -diens broer- werden beiden door de Rechter veroordeeld, Pino heeft ondertussen laten weten hoger beroep aan te tekenen. Met deze vonnissen bewijst Morsum Magnificat andermaal dat de RvdJ niet onafhankelijk is en dat terwijl zij via de beroepsvereniging door de Vlaamse -p-Overheid wordt gefinancierd.  Ook in de zaak Wuyts legde de RvdJ alle voor Morsum Magnificat ontlastend bewijsmateriaal naast zich neer.

Strijd tegen malafide verhuurders.

In dat dossier heeft Morsum Magnificat zich, zoals altijd en overal, in het kader van de strijd tegen de malafide verhuurders,  domiciliefraude en het gedoogbeleid van de lokale overheid -in dit geval Genk- verzet, dat wordt uiteraard door het "systeem" niet in dank afgenomen, het zij zo.

Artikel n : 10-7207  9/10/2018
Geplaatst op 18:01 15/10/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 19 oktober 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.