Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845669
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Genk Anders: Is de Feniks nu écht uit zijn as herrezen?-Update1
28 september 2018
Jimmy Wenmeekers stelt het programma van "Genk Anders" voor.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.379.800
Genk 28 september 2018.

--- Update 1 

Politici kunnen Morsum Magnificat nooit voor de publicitaire kar spannen. 

29 september om 08:28u laat Jimmy Wenmeekers het volgende weten : " Dag Erik, Bedankt voor het programma online te zetten. Het artikel is meer een negatief beeld schetsen over mij omwille van ruzies met Dhr Janssens. Ik ben bij VB niet weg omdat ik geen verkiesbare plaats kreeg in tegendeel. Ik kreeg zelfs een OCMW zetel als ik bleef. Maar jij bepaald wat je pen schrijft. Ik had liever een objectief stuk gehad over onze lijst en ons programma. Toch bedankt - Mvg - Jimmy ", einde citaat.

NVDR 1
We hadden over de perikelen tussen Jimmy Wenmeekers en het Vlaams Belang in Genk, veel meer op een objectieve manier kunnen brengen. Zo werd er in een e-mail van 21 mei 2010 om 18:52 over de verkiesbaarheid van Jimmy volgende passage aan Morsum Magnificat gestuurd : " ... Er reizen nu al zakens de wereld en de partij rond als zijnde Jimmy Wenmeekers geen verkiesbare plaats meer zou krijgen in 2012 voor de gemeenteraadsverkiezingen. Maar als Chris de partij niet uiteen wil zien spatten en kiest voor zijn baan zekerheid in de gemeenteraad en parlement, zal hij dit niet in overweging nemen en Jimmy zelfs in de provincie best loodsen. Indien Chris en Jimmy zich tegen dan niet kunnen verzoenen is het einde nabij voor onze partij Vlaams Belang ...", einde citaat. 

In een ander e-mail bericht aan deze redactie van 22 mei 2010 om 16:59u noteerden we volgende passage :
" .... Dat Jimmy zich een beetje vreemd opstelt is doodnormaal. De leden steunen hem wel, maar de driekoppige Chris J, Stijn V, Lydia W. niet. Hij is eigenlijk de oppositie binnen de partij zelf, en met recht en reden, gelijk u wellicht weet. Hij heeft verdomme (sorry voor de woordkeuzen) het lef omdat te doen. Soms denk ik dat Chris schrik heeft om zijn parlementszeteltje te verliezen aan Jimmy.... ", einde citaat.

NVDR 2.
Politici moeten Morsum Magnificat niet gebruiken als verkiezingspropaganda, voor Morsum Magnificat zijn politici ALLEMAAL dezelfde, allemaal geïnteresseerd in macht en geld, veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven. Na de verkiezingen - of zelfs al voordien - worden de postjes verdeeld. Politici behandelen geen onderwerpen voor het algemeen belang, alleen voor eigen belang. Journalisten worden voor de kar gespannen en als ze dat niet kunnen zijn ze niet tevreden, hier weer een schrijnend voorbeeld.

--- einde update 1 10:13 29/09/2018 

Het is al een hele poos geleden dat deze redactie nog iets van Jimmy Wenmeekers hoorde, nu de verkiezingen voor de deur staan, komt Jimmy bij Morsum Magnificat aankloppen. In 2010 was er binnen het Vlaams Belang in Genk serieus hommeles tussen Chris Janssens en Jimmy Wenmeekers, het ging toen onder meer over een petitie die Wenmeekers aan het schepencollege en de burgemeester had overhandigd. Wenmeekers liet zich ook geregeld opmerken in de Genkse gemeenteraad. Over Chris Janssens was er inderdaad ook één en ander te vertellen, aangaande feitelijk kiezersbedrog. De heisa met Jimmy Wenmeekers die zich onverdroten voor het Vlaams Belang had ingezet, escaleerde en de brokken waren niet meer te lijmen, Wenmeekers zou in 2012 geen verkiesbare plaats meer krijgen. Helaas weigerde Wenmeekers toen op vragen van Morsum Magnificat te antwoorden. 

Genk Anders.

Jimmy Wenmeekers beloofde dat hij als een Feniks uit de as zou verrijzen, zijn eerste poging bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen was niet succesvol. Op 14 oktober 2018 waagt hij het, samen met 38 anderen, onder de lijst Genk Anders opnieuw. We hebben wat moeten aandringen, maar hebben het programma van Genk Anders toch ontvangen. 

Provincie.

In een persbericht van 16 september laat Genk Anders weten dat zij ook in de Provincie een lijst indienen :
Ook zal de partijbeweging opkomen voor de provincieraadsverkiezingen in Limburg voor het kiesdistrict Hasselt. Daar is lijstnaam “Limburg Anders”. Ook daar komt de partij met een voltallige lijst opdraven. Inwoners van Genk, As, Diepenbeek, Zutendaal, Hasselt, Zonhoven, Beringen, Heusden-Zolder, Herk de Stad, Leopoldsburg, Lummen, Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Gingelom, Tessenderlo, Ham en Halen kunnen zo hun stem, indien gewenst, alvast op de nieuwe partijbeweging laten roodkleuren.


Jimmy Wenmeekers
Zonneweeldelaan 25 bus 34
3600 Genk  -
 0498 80 58 18


Artikel n° 09-18-7190
Geplaatst : 21:23 28/09/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 

Laatste update ( 29 september 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.