Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6222710
Laatste artikelen
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Coronacircus: Het "Volk" doet zichzelf de das om-Update3
Europol ontmanteld illegale sigarettenfabriek in Nederland.
Commissie Wonen en de samensmelting van SVK en SHM-P1
Tielt-Winge : Schot voor de boeg van burgemeester Rudi Beeken.
26 augustus 2018
Morsum Magnificat gaat nog meer laagspanningsaansluitingen in Tielt-Winge bekijken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.338.500
Tielt-Winge  / Rillaar 26 augustus 2018

De onveilige situatie in het openbaar elektrisch net aan de Rillaarsebaan 88 te Tielt-Winge zal, omdat het opgelapt werd, niet gemeld worden aan de Procureur-generaal. Wellicht zal distributienetbeheerder Infrax -ondertussen Fluvius- burgemeester en advocaat Rudi Beeke -Open Vld- diets gemaakt hebben dat de op 6 augustus 2018 door Morsum Magnificat aangekaarte situatie maar beter kon hersteld worden, dat is op zaterdag 25 augustus 2018 dan ook gebeurd. De Tielt-Wingense burgemeester zal in het kader van de veiligheid van goederen en personen en de gevaren voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie nog meer met gevaarlijke situaties in zijn gemeente geconfronteerd worden, dit is geen bedreiging maar een belofte van journalisten die hun pen niet door de politiek laten vasthouden. Rudi Beeken is niet alleen burgemeester maar ook advocaat en heeft niet alleen een voorbeeldfunctie maar moet het KB van 24 maart 2003 - KB dat er door Morsum Magnificat is gekomen - in zijn gemeente toepassen.

Nog steeds knoeiwerk.

Dat de DNB de drie aftakkingen naar woningen wat heeft "opgekuist" betekent niet dat het uitgevoerde werk in conformiteit is met het AREI. Wij kunnen ook niet controleren of voor de koppelingen de juiste types werden gekozen die aluminium en koper kunnen verbinden. De drie EXVB 4G10 kabels van de aftakking naar de woning werden verlengd met BAXB kabels die niet voor dat soort gebruik kunnen gebruikt worden. Echter, controle daarop is er niet en dat is nu juist wat Morsum Magnificat en de Staatssecretaris voor Energie -van toen - Olivier Deleuze wilde doen, maar de Staatssecretaris werd door zijn eigen administratie daarin gehinderd door Henry Autrique die door Fernand Sonck bij de Staatssecretaris gedetacheerd werd, puur Belgisch, de administratie die het beleid tegenwerkt. 

Het werd wel "opgekuist" maar het is nog niet gebeurd volgens de regels, maar artikel 209 van het AREI is nu met alle mogelijke gevolgen voor de abonnee niet meer met de voeten getreden. 

Artikel n : 08/18-7158
Geplaatst : 16:53 26/08/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 26 augustus 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.