Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845629
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Tielt-Winge : Burgemeester kent zijn gemeentegrenzen niet en erger-Update1
11 augustus 2018
Burgemeester draagt verantwoordelijkheid over veiligheid in publiek toegankelijke ruimten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.319.900
Tielt- Winge  / Rillaar 11 augustus 2018.

Update 1

Tielt- Winge 22 april 2007De doodrijder in de BMW op de voorgrond kwam van een drankgelegenheid in Tielt- Winge, het is te verwonderen dat er niet meer gebeurd. De 38 jarige vrouw die naar haar werk te Leuven reed - auto op achtergrond - werd door de bestuurder die de avond voordien en gans de nacht op stap was geweest, wel doodgereden.

-- einde update 1 19:50 11/08/2018

De niet onbesproken burgemeester van Tielt- Winge, Rudi Beeken, -Open Vld - die in een fraudezaak in oktober 2008 en in maart 2015 over de renovatie van de pastorie te Tielt-Winge fier in de gazet mocht komen, blijkt zijn gemeentegrenzen niet te kennen. Beeken schrijft aan "zijn" politie over café Sint Anneke dat het een grensgeval is en dat politioneel Aarschot mogelijk bevoegd zou zijn, pure onzin van Rudi Beeken die het als advocaat beter zou moeten weten. Wat de burgemeester nóg beter zou moeten weten is, dat het café niet in orde is met een aantal essentiële veiligheidsvoorschriften en in feite gesloten zou moeten worden. Het ziet er naar uit, dat Morsum Magnificat alweer met een burgemeester in de clinch gaat, burgemeesters die om politiek gewin strafbare feiten toelaten noemen wij hier witteboordcriminelen. 

Politiek advocaat.

Deze redactie is in het verleden ook al in contact gekomen met Rudi Beeken als advocaat / schuldbemiddelaar, we hebben aan die zaak geen goede herinnering aan omdat de schuldenaars Rita W en Patrick B hun meer dan drieduizend euro schuld aan Morsum Magnificat nooit betaalden. Wie een politieke advocaat inschakelt kan beter eerst maar eens goed nadenken.

Verkeersinbreuken in stand houden.

De politie stelt in Houwaart regelmatig een flitscamera op, maar voor dagelijkse zware verkeersovertredingen door op de verhoogde berm te parkeren, sluit de politie van Tielt-Winge de ogen. Bij opmerkingen die daarover aan de excentrieke burgemeester worden gemaakt, stuurt hij een mail naar zijn smurfen zeggend dat ze moeten opletten wanneer ze daar optreden omdat Aarschot zou moeten optreden. Het komt er op neer dat burgemeester Rudi Beeken op die manier verkeersinbreuken in stand houdt waardoor andere automobilisten in gevaar worden gebracht.

De auto van de uitbater -of zijn vriendin- en een klant worden demonstratief in overtreding geplaatst. Sint Anneke is een inrichting niet niet in orde is met de veiligheid en huurverplichtingen en duidelijk ook de verkeerswet aan haar laars lapt en moet gesloten worden.


Meer over Tielt-Winge en Sint Anneke volgt in MM  

Artikel n° : 08/18-7148
Geplaatst : 14:25 11/08/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 11 augustus 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.