Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4640317
Laatste artikelen
Wonen -of niet- Wonen Vlaanderen legt mede studiedag focus op kwaliteit onderzoek en beleid.
Handhaving, handhaving, handhaving ...
Tremelo miskent weer haar wettelijke verplichtingen en zorgt voor overlast bij beroepsinstantie.
Aarschot PUUUR en Averbode STAN-Reactie1
Wonen in Vlaanderen is geen grondrecht, maar bestemd voor geluksvogels.
V V O J - Onderzoeksjournalistiek wars van techniek.
05 mei 2018
Kristof Clerix deelde kennis en tools maar technisch inzicht onderzocht product ontbreekt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.222.700
Mechelen / Rillaar 02 mei 2018.

MM_275_02_VVOJ_Mechelen.pdf

Op woensdag 2 mei 2018 organiseerde de Nederlandse vereniging van onderzoeksjournalisten -VVOJ- in de Thomas More Hogeschool te Mechelen een aflevering van de serie VVOJ-cafés. Knack journalist Kristof Clerix zou bij die gelegenheid zijn " investigative toolbox " openen, maar in die toolbox zit er geen enkel technisch gereedschap dat volgens deze redactie in onderzoeken wel een must is. Morsum Magnificat botst met de regelmaat van een klok met het "systeem" waarvan de klassieke journalisten ook al te vaak drager zijn. De reden van dat botsen ligt in het feit dat Morsum Magnificat gedurende een periode van acht jaar een degelijke theoretische kennis heeft opgedaan en daarbuiten ondertussen meer dan vijftig jaar praktische ervaring heeft, voor die periode over kanjers van referenties beschikt, Journalisten, zoals in casu Kristof Clerix, missen technische bagage die Morsum Magnificat met bakken in huis heeft, óók van de ADR reglementering en dat mist Kristof wel degelijk.  

Grote financiële problemen.

Tijdens de algemene vergadering van november 2007 kondigde de VVOJ een structureel tekort aan van 200.000 euro, maar dat mocht het bestuur van de VVOJ onder leiding van Margo Smit niet beletten om in december 2008 in Brussel een decadente conference op het getouw te zetten.

Isopropanol.

Uit onderstaande links en de ADR regelgeving had Kristof Clerix over dat gevaarlijk product heel wat informatie kunnen putten.  Technisch onderlegde journalisten zoals Morsum Magnificat zijn witte raven die niet overal welkom zijn. Niet vergeten dat journalisten zoals Kristof Clerix voor - zoals in casu - tijdschriften werken die moeten verkopen en met azijn vang je geen vliegen. 

Isopropanol UN 1219


Lijst gevaarlijke stoffen.

Artikel n° : 05/18-7084
Geplaatst : 14:55 5/05/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 05 mei 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.