Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015338
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Roddelgazet van de journalisten -RvdJ- wil Morsum Magnificat graag beschadigen-Update1
13 januari 2018
Pieter Knapen gewezen schildknaap van BRT/VRT viseert Hoofdredacteur Morsum Magnificat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.121.100
Genk / Brussel / Rillaar 13 januari 2018.

Geen "Schoonvader".

In haar beslissing gelooft de RvdJ dat het om de "Schoonvader" van X gaat, ook hier weer een leugen - en misplaatste ijdelheid -van de politie-inspecteur, ze is helemaal niet gehuwd met de nietsnut, maar heeft er hoogstens een moeilijke relatie mee, dixit haar zogenaamde schoonvader in een sms bericht van 21 mei 2017 aan deze redactie -inzet-.

--- einde update 1 14:32 15/01/2018

Laatste artikel

Correctie
 
.... bij het Comité P en de politie ....
14:48 13/01/2018

Het dossier rond de huur van een studio in Genk dat ook onderwerp is van juridische acties die nog aan de gang zijn of nog komen, is nog lang niet gesloten. Juridische acties onder meer een klacht tegen de klaagster bij het Comité P en de politie wegens diefstal van een digitale recorder, een nog lopende zaak bij de Vrederechter te Genk wegens niet betalen van facturen, drie zedenfeiten die het Parket van Tongeren op strafrechtelijk gebied seponeerde, maar burgerlijk nog wordt aangepakt, bouwovertredingen, belaging, verstoren van rustig huurgenot, oplichting, domiciliefraude en dies meer beslaat 23,3 GB data en meer dan tweeduizend bladzijden. Echter de redactie van de roddelgazet voor de journalistiek -RvdJ- luisterde naar één klok die op 29 juni 2017 elf bladzijden halve waarheden en hele leugens aan de roddelgazet voor de journalistiek -RvdJ- overmaakte. De klacht bevatte elf bladzijden leugens en nog eens leugens van een, volgens Morsum Magnificat, gezien haar gedragingen, een "politiedel" die stuk voor stuk kunnen weerlegd worden.

De waarheid en niets dan de waarheid.

De klaagster liegt, liegt en liegt. Zij is, in tegenstelling tot wat zij beweert, niet de schoondochter van de verhuurder, maar als politie-inspecteur van Brussel-West waartegen bij het Comité P een klacht loopt, het liefje met een moeilijke relatie met de nietsnut -dixit Vrederechter -Roberto, zoon van de verhuurder, die ook zaakvoerder is en mede gesjoemel totaal onterecht een sociaal appartement van Nieuw Dak wist te bekomen, etc.


Klaagster een politie- inspecteur in actie in de tuin van de verhuurde studio .... dit gedrag is strijdig met artikel 32 van de wet op het politieambt, zij is daar geen bewoner maar bezoeker en verstoort bovendien het rustig huurgenot van de huurders.

Beschadigen.

Het gaat hier over een horde beroepsjournalisten VVJ/AVBB -AVBB is Franstalig- grotendeels betaald door de -p-overheid met eigen regels die onafhankelijke journalisten die niet tot hun club behoren en hun regels niet onderschreven hebben, willen uitschakelen. Morsum Magnificat erkent deze club niet en heeft hun regels niet onderschreven. Bijgevolg zal de RvdJ er alles aan doen om Morsum Magnificat te beschadigen. Zij mogen van de Rechter óók hun mening verkondigen maar geen leugens en bijgevolg laster publiceren en dat is wat ze nu doen en wellicht nog gaan doen. 


Klaagster bij de RvdJ politie- inspecteur / lellebel lijmt op die manier de man die tot drie keer toe met de geslachtsdelen ontbloot tegen de auto van MORSE-Press Vof plaste! 

Niet erkend.

Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur behoren niet tot de +/- 2400 beroepsjournalisten behorend tot de VVJ/AVBB, een vereniging die ressorteert in de federale overheid maar niettemin van de Vlaamse -p-Overheid alvast honderden miljoenen subsidie binnenrijft. Zo ontvangt de roddelgazet voor de journalistiek, subsidie via de VVJ, ze worden dus in feite met belastinggeld betaald en ze worden door de minister van Binnenlandse Zaken erkend! Journalisten moeten onafhankelijk zijn, ook financieel, en zeker niet werken met belastinggeld van de politieke overheid. Morsum Magnificat behoort niet tot de beroepsjournalisten, is er geen lid van, of is er nooit lid van geweest. In de periode 2001-2008 heeft Morsum Magnificat via het lidmaatschap van UPP-VJPP-VJV kunnen vaststellen dat geen enkele van deze journalistenverenigingen écht onafhankelijk is, maar de politieke pen hanteren, daarom heeft Morsum Magnificat telkens na korte tijd, haar lidmaatschap opgezegd en blijft zich onafhankelijk opstellen en erkent de RvdJ bijgevolg niet.


De klaagster politie- inspecteur bij PZ Brussel- West hier agressief en met onaangepast schoeisel en kledij in de ruimten van het gehuurde waar zij niet woont, karton bewerken. 

Doodsbedreigingen.

Het feit dat de zogenaamde schoonvader vertelde dat zijn broer de huurders niet meer mocht intimideren maar wel doden werd allemaal niet aan de roddelkrant voor de journalisten verteld, evenmin dat de huurders drie maanden werden belaagd en bedreigd wordt allemaal in de doofpot gestopt. 

Code.

De code voor zelfregulering van journalisten werd feitelijk in het kader na de moord op André Cools samengesteld en werd sindsdien op verzoek van de Europese politiek -lees kliek- ondertussen twee keer aangepast, ook justitie speelt daarin haar rol, maar toch is de RvdJ niet bij wettelijk initiatief opgericht en is ze ook, gezien de financiële input uit politieke hoek, niet onafhankelijk.  

Klaagster bij de RvdJ negeerde bordje "Camerabewaking", ergo ze trok het van de muur en verschafte zich toegang 

Ander artikelMeer en meer foto's volgen asap in Morsum Magnificat  

Artikel n° : 01/18-7021
Geplaatst : 10:03 13/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 januari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.