Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4588682
Laatste artikelen
Tremelo: OCMW Zet Syrisch gezin met vier kinderen op straat.
Aarschot : Inspraak burgers in bestuur is reeds lang via decreet een feit.
Aarschot : Burgemeester Rutten laat AB Xtreme sluiten.
Taalfederalisme en de miljardenkost ervan-MM-284-05
VRT Moet verkocht worden dixit Vlaams Belang tijdens sociaaleconomisch congres-MM-284-06
Baal : Oorlogje tussen Marc en zijn ex gaat nog verder.
26 december 2017
Stille Nancy was nooit een bron van Morsum Magnificat. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.098.000
Tremelo  / Rillaar 26 december 2017.

Het koppel, ooit politiek actief bij de sp.a, woonde in Baal en was dertig jaar samen. In november 2015 besloten ze te huwen maar niet in het Tremelo van machtsmisbruiker Paul Dams -Open Vld-. Daarom verhuisde Nancy -fictief- uit rancune naar Heist-op-den-Berg en daar werd het huwelijk op 20 november 2015 voltrokken. Maar het moet blijken dat de "mooie Liekes" niet lang duurden, zeven maanden later was het bij het koppel patatten met ambras en de smurfen van de PZ BRT, waar Marc L. een paar goede vrienden heeft, mocht verschillende keren tussen komen -foto inzet-. Morsum Magnificat mengt zich echter niet in echtelijke ruzies en denkt hier zoals de Vrederechter van Maasmechelen Jan Vandeborne "Als het tocht staan er twee deuren open".

Frauderen.

Waar Morsum Magnificat zich wel aan stoort is het feit dat Marc het geknoei van de burgemeester van Tremelo aankaart -terecht-, maar wie in een glazen huis woont moet niet met stenen gooien en zelf ook niet frauderen en daaraan heeft Marc zich onder andere met de Audi TT affaire wel degelijk schuldig gemaakt. Fraude is wl een materie waarin Morsum Magnificat zich in het kader van het algemeen belang interesseert. We hebben hier bij Morsum Magnificat Marc de kans gegeven om toe te geven dat de auto bij aankoop slechts 2500 km op de teller had, maar Marc bleef dat steevast ontkennen waardoor hij Morsum Magnificat heeft verplicht om het tegendeel te bewijzen. Morsum Magnificat had / heeft nog meer informatie en had nog verder kunnen gaan met haar onderzoek, maar om verschillende redenen hebben we dat niet kunnen doen. In Morsum Magnificat 254 van 5 september 2016 hebben we het bewijs geleverd van de leugens van Marc, eigen schuld, dikke bult.

De smurfen van de  PZ Brt dienden regelmatig tussen te komen, hier op 27 juli 2016

Roddelen.

Marc L. past typisch in het patroon van de roddelaars, een Facebook account hoort er dan ook bij, zo wordt op dat roddelforum met modder gegooid naar diens ex met posts als "Iemand die haar eigen kind achterlaat en over schrijft, daar zou ik niet op tellen zenne". Als het de bedoeling is van Marc daarmee Morsum Magnificat te compromitteren dan voelt deze redactie zich hoegenaamd niet aangesproken. We moeten Marc L. teleurstellen en kunnen hier bevestigen dat de zwijgzame Nancy V. geen bron van Morsum Magnificat was, Nancy heeft nooit wat dan ook aan deze redactie verteld, we hebben haar na 20 november 2015 zelfs niet meer ontmoet, ze kwam ons zelfs onsympathiek en introvert over. Misschien wilde, in tegenstelling tot Marc, Nancy geen contact met Morsum Magnificat en dat is haar goed recht.  

Artikel n : 12/17-7000
Geplaatst : 7:46 26/12/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 26 december 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.