Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4434594
Laatste artikelen
Antwerpse Schepen van milieu moet uitleg geven over radioactief besmet dak Sint Jacobskerk.
Asbestverwijdering : Nieuw Vlaams actieplan voor de afbouw asbest gestart in Antwerpen-NVDR
Boren in de Vlaamse ondergrond : Eenvoudig virtueel met nieuwe app-MM-281-02
Aarschot : Pashuysen kan verantwoordelijkheid niet afschuiven op Renault Belgi-Update1
MIVB: Op 10 en 11 november wordt metroverkeer lijn 1, onderbroken.
BELAC kan in BB Hanewijkhoeve te Werchter geen Audit uitvoeren.
29 november 2017
Algemene Directie Energie moet nu haar verantwoordelijkheid opnemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.065.300
Brussel / Werchter  / Rillaar 29 november 2017.

Niettegenstaande de brandweer van Leuven op 6 juni 2017 voor het inrichten van drie gastenkamers in BB Hanewijkhoeve zonder opmerkingen een positief keuringsverslag afleverde en de gemeente Rotselaar op 3 juli 2017 een brandveiligheidsattest afleverde, kon Morsum Magnificat op 6 oktober 2017 het tegendeel op foto vastleggen. Aangezien de branddeskundige Deborah V. van de brandweer van Leuven, telefonisch beweert dat er een keuringsverslag is, maar dat niet in haar verslag werd gemeld, is BELAC bevoegd om een Audit uit te voeren, maar BELAC steekt de kop in het zand en zegt dat zij ter plaatse geen Audit kunnen doen en ook geen weet hebben van een keuringsverslag.

Attesten kloppen niet.

Zowel het rapport van de brandweer van 6 juni 2017 als het attest van de gemeente Rotselaar stroken niet met wat Morsum Magnificat op 6 oktober 2017 heeft vastgesteld. De hoofdredacteur van Morsum Magnificat is niet onder de indruk van het feit door dit voorval van de perslijst van de Provincie van Vlaams-Brabant te zijn gegooid en heeft vandaag een aangetekend schrijven J17111592 de FOD Economie overgemaakt. Een melding aan de Procureur te Leuven volgt.

Algemene Directie Energie.
BELAC Ressorteert onder de FOD Economie en levert accreditaties af voor de erkende keuringsorganismen maar kampt al jaren met een tekort aan competente en onafhankelijke auditoren!. Echter, de Algemene Directie Energie heeft het hoge toezicht op de naleving van het AREI, maar die dienst heeft nog nooit haar job naar behoren uitgevoerd, alhoewel het in de begin van de jaren toch beter boterde dan vandaag. De Algemene Directie Energie is hoofdzakelijk bestuurd door Franstaligen en socialisten. Morsum Magnificat werd door haar artikel in MM-268-01 van de perslijst van de Provincie gegooid en zal tegen de Provincie juridische stappen zetten.   

Artikel n : 11/17-6984
Geplaatst : 20:19 29/11/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

 
Laatste update ( 30 november 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.