Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4740680
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Delhaize Aarschot en Betekom brachten hun klanten in gevaar-MM-269-02
22 november 2017
Veiligheid bij het uitvoeren van werken wordt niet gerespecteerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.058.600
Aarschot / Betekom / Rillaar 22 november 2017.

MM_269-02_Delhaize_Veiligheid.pdf

Het dodelijk ongeval op een werf van fantast en mediaman Michel Van den Brande te Brugge in mei 2014, kreeg enkele dagen geleden in een gazet weer een forum. Van den Brande is een cowboy en showman die misschien sinds dat dodelijk ongeval investeerde in PBM en veiligheid, maar het blijft een persgeile ondernemer die het tergend lang en breed laat hangen en dat graag potsierlijk via de gazetten en op het scherm, aan iedereen toont. Morsum Magnificat bevestigt dat zij Kontrimo op een onverantwoorde en onveilige manier werken zag uitvoeren aan Residentie De Rede te Middelkerke, zelfs toen de arbeidsinspectie te Brugge werd verwittigd.

Kontrimo gevaarlijk.

De twee foto's werden genomen op 28 en 29 november 2003 tijdens het afbreken van een stelling aan de Residentie De Rede te Middelkerke. Terwijl er goederen in de hijs van hijslier boven het hoofd van de bediener van de lier hingen, droeg de man geen helm! Anderzijds toont Kontrimo haar asociaal gedrag door de toegang voor de bewoners -rolstoelgebruikers- te hinderen door goederen in de doorgang te plaatsen, zo'n mentaliteit past duidelijk volledig in de stijl van bullebak Van den Brande. 


Kontrimo : Zonder PBM onder de val lijn van in de hijs hangende buizen !!


Kontrimo : deels versperren van doorgang Residentie De Rede voor rolstoelgebruikers.

Delhaize Aarschot en Proxy Betekom.

Bij vestigingen van Delhaize, al dan niet uitgebaat door franchisenemers, hebben we al diverse keren gezien dat aannemers er aan de gebouwen of installaties werken uitvoeren waarbij de  veiligheidsvoorschriften met de voeten worden getreden, dat was het geval met een loodgieter te Aarschot op 18 september 2017 en een elektricien te Betekom op 21 november 2017. Delhaize in Betekom hebben we bij de uitvoering van werken, al verschillende keren betrapt dat ze wegens onveilig werken van de aannemers, personen en de goederen van hun klanten in gevaar brengen, politicus Jos Van Vlasselaer mag zich blijkbaar veel veroorloven.

Artikel n : 11/17-6981
Geplaatst : 9:34 22/11/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 22 november 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.