Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015198
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
OCMW Tremelo financierde herstelkosten luxeauto van prostituee.
31 oktober 2017
Prostituee klampte voor haar dossier persoonlijk OCMW Voorzitter Jan Van Herck aan. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.041.900
Tremelo  / Rillaar 31 oktober 2017.

Een gazet gaf een forum aan het OCMW van Tremelo voor de jaarresultaten 2016. In dat OCMW zetelde in die periode ook Emilie Drugmand, die recent bij de RvdJ klacht indiende tegen Morsum Magnificat. Morsum Magnificat diende een dossier in bij Audit Vlaanderen waaruit bleek dat het OCMW van Tremelo de herstellingskosten betaalde van de luxeauto van een Duits merk. De sportwagen was eigendom van een feitelijke prostitué die jarenlang door een rijke industrieel maandelijks financieel flink werd gesteund. Toen dat financieel kanaal droog kwam te staan maar de dame niet van haar luxeleventje wilde afzien stapte M naar het OCMW van Tremelo. De dame stapte over het hoofd van de sociaal werker en bewerkte haar dossier rechtstreeks met Voorzitter Jan Van Herck -CD&V-. Het BCSD kende de steun onterecht toe. OCMW's mogen met belastinggeld geen schulden of dergelijke facturen -renteloos- financieren, OCMW Tremelo doet dat wel en dit is geen alleenstaand geval. Audit Vlaanderen ondernam voor zover ons bekend, niets.

Verhuren.

Wat de gazet ook verzwijgt is het feit dat het OCMW van Tremelo verschillende huizen verhuurde die feitelijk ongeschikt of onbewoonbaar dienden verklaard. Morsum Magnificat heeft ook bloot gelegd dat het OCMW van Tremelo stooktoestellen liet onderhouden door een niet door LNE erkend technicus die door het onderzoek van Morsum Magnificat van AMMC een boete van 2.500 euro diende op te hoesten. Dat heeft de kontlikjournalist van de gazet, waar de verkoop van gazetten primeert, boven "Het Volk" over maatschappelijk belangrijke zaken te informeren, niet vermeld.

Inkomsten verzwijgen.

De dame in kwestie woont op een boogscheut van de OCMW Voorzitter Jan Van Herck -CD&V- en iedereen in de omgeving kent de "beroepsactiviteiten" van de dame, maar de OCMW Voorzitter doet blijkbaar de ogen dicht en kende steun toe aan een persoon die inkomsten verzwijgt, Jan Van Herck moet opstappen. Wie wil weten hoe steunaanvragen en het verwerken ervan moet verlopen, kan zich op deze link daarover informeren, die informatie is samengesteld uit de modaliteiten van de Organieke wet van 8 juli 1976 en de RMI-Wet van 26 mei 2002 - opsomming niet limitatief -. 

Onderzoek.

Wie beroep doet op het OCMW dient ingevolge artikel 19 § 1 van de RMI-wet van 26 mei 2002 een onderzoek te ondergaan, dat onderzoek is door het OCMW van Tremelo in casu niet goed gevoerd.

Bewijsmateriaal genoeg.

Morsum Magnificat heeft deze zaak niet aan Jan Van Herck voorgelegd, hij zou het toch ontkennen. Als journalist ben je, als je formeel bewijsmateriaal bezit niet verplicht om een reactie aan de betrokkene te vragen.

Artikel n° : 10/17-6969
Geplaatst : 11:09 31/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.