Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6246503

Laatste artikelen
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Gaat "Het Systeem" dra in mekaar storten of blijven de deksels op de stinkende putten?
26 oktober 2017
Waarom mogen echte speurders nooit aan het woord komen en hun mening geven?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.038.400
Hasselt / Tongeren / Brussel / Rillaar 26 oktober 2017.

Een Procureur in Hasselt die speurders van de CDBC hun onderzoek naar de stinkende put rond de HaZoDi affaire doet stoppen en aan de klassieke pers laat noteren dat het onderzoek is gestopt en er niets gevonden werd! Federale speurders die anno 2016 opstappen omdat hun bazen incompetent zijn en bepaalde zaken niet onderzocht mogen worden. Gouverneurs van Limburg die betrokken zijn of waren bij laakbare feiten maar waarvan sommigen toch in het zadel blijven. 

Alleen slikken.

Het parket van Tongeren dat het resultaat van een onderzoek krijgt voorgeschoteld maar uiteindelijk niets onderneemt omdat het zogenaamd om een te technische materie zou gaan en gefrustreerde speurders blijven achter. De burgemeester van Tongeren die onderwerp was van een corruptieonderzoek omtrent een zwembad in zijn tuin, maar uiteindelijk niets werd gevonden. Die burgemeester is evenmin onbesproken in de zaak rond het Land van Ooit waar speurders het moeilijk werd gemaakt en één ervan zelfs opzij is gezet. Morsum Magnificat had ook een dossier rond een Rechter -em- van de rechtbank van Tongeren, het draaide om ontduiken van successierechten en het verhuren van een woning die 44 strafpunten van Wonen Vlaanderen opliep, de Rechters -collega's- in Tongeren toverden om hun collega te beschermen een nieuwe wet uit hun hoed, ook in dit dossier en de ontduiking van de successierechten was deze redactie betrokken, we hebben dus bewijsmateriaal tegen T.K. in bezit.

Justitie.

Velen, waaronder échte speurders, advocaten en griffiepersoneel weten dat justitie vierkant draait en het is sinds het aantreden van deze minister van justitie, gewezen advocaat en stichter van het bekende advocatenkantoor Eubelius, van kwaad naar erger gegaan. Hoe kan het trouwens anders dat een gewezen advocaat die minister van justitie is geworden, nog rekeningen met rechters te vereffenen heeft en voor vriendjes postjes bezorgd, voorbeeld van dat laatste is Patrick Höfstrossler die bij de Belgische Balie van Advocaten in het zadel is gezet. Wanneer ontploft de lang verwachte bom en vallen de maskers af? Wanneer stort het corrupte systeem in mekaar? Is het onderzoek zo geheim omdat er geen onderzoek is?

Bescherming van de politiek.

In de materie waarin Morsum Magnificat deskundig is, stellen we vast dat wanneer er branden ontstaan door problemen met de onwettige aftakkingen naar woningen, het parket vlotjes de bewoner van brandstichting verdenkt. Dat was het geval met de zaak Wittevrongel, Caretti en Bruno V. In geen enkel van de drie bij Morsum Magnificat in detail bekende zaken, was er sprake van brandstichting, wel van een onwettige elektrische aftakking naar de woning waarvan het oorzakelijk verband met de brand via de burgerlijke rechtbank werd aangetoond. Toen dat bekend werd, heeft het parket in geen enkele van die drie gevallen de schuldigen aangepakt! In geen enkele van die gevallen hebben advocaten tegen de verantwoordelijken een strafklacht ingediend. Aangezien politici en vooral burgemeesters, een groot aandeel hebben in de verantwoordelijkheid moet worden gesteld dat justitie de onverantwoordelijke politici beschermd. In de zaak van Walter D.H. die in Laakdal door een foute aftakking van Infrax werd onthoofd, heeft Morsum Magnificat het parket van Turnhout beschuldigd de schuldigen de hand boven het hoofd te houden, familieleden van het slachtoffer begrepen ook niet hoe dat mogelijk was en zitten vijf jaar later nog steeds met vragen.

Artikel n° : 10/17-6964
Geplaatst : 19:58 26/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.