Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4832231
Laatste artikelen
Infrabel : Het net hangt met haken en ogen aan mekaar.
Redactie Morsum Magnificat herpakt zich in een totaal nieuwe omgeving.
Wie kijkt in mijn Rijksregister en waarom? De burger moet dat weten!
Vijftien arrestaties in België en Frankrijk voor sigarettensmokkel.
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba-Update1
Eandis saneerde gevaarlijke aftakking na melding van Morsum Magnificat-MM-268-03
23 oktober 2017
FOD Economie doet haar werk nog steeds niet, ook hier faalt de politiek grandioos.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.037.300
Melle / Rillaar 23 oktober 2017.

MM_268_03_Eandis_Rillaar.pdf

--- Update 1
Vijftien jaar geleden.

Men moet in dit land nog véél "Bendes" opruimen, onder meer deze van de verdelers van elektriciteit die de oorzaak zijn van veel materiële, emotionele, stoffelijke en lichamelijke schade, ook daar faalt justitie grandioos omdat de schuldigen de hand boven het hoofd wordt gehouden. De opbrengst van de elektriciteit verdwijnt in de gemeentekassen en de zakken van politici en het zijn de politici die de Rechters benoemen, misschien voor velen een kort door de bocht redenering, maar in het praktijk is het wel zo. 

Groen.

Alhoewel we niet aan politiek doen, dus ook niet aan "Groen" hangen, moeten we eerlijk toegeven dat de énige politicus die ooit "iets" tegen de toestanden heeft ondernomen Olivier De Leuze is. Dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat zich nooit heeft verstopt achter valse namen, bewijst de brief van 29 november 2002 aan minister Steve Stevaert, alias Steve Stunt. 

Criminelen.

De verantwoordelijken die uit puur geldgewin de gevaarlijke netten niet in de wettelijke staat willen brengen, zijn ronduit criminelen. Niet conforme elektrische netten vormen een gevaar voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie, dat heeft de Leuvense demagoog Louis Tobback als minister van Binnenlandse Zaken zelfs al in 1991 toegegeven! Wat heeft Louis Tobback, zetelend in IVERLEK, uiteindelijk gedaan, behalve zijn zakken vullen? Niets! 
--- einde update 1 19:57 24/10/2017 

De "Bende" burgemeesters zetelend in IVERLEK en EANDIS leggen deze brief naast hun neer, "Het Volk" is de dupe maar weet het niet of wil het niet weten.

Morsum Magnificat legt andermaal de vinger op de wonde en toont aan dat de -p-overheid, in casu de FOD Economie, meer bepaald de Algemene Directie Energie, doodziek zijn en tienduizenden personen en goederen door de laksheid van de FOD Economie in gevaar worden gebracht, "Het Systeem" sluit de ogen en de rangen. De lokale politie is bevoegd, maar die hangen aan de lippen van de malafide burgemeesters die wij witteboordencriminelen noemen en zich verenigen in structuren zoals IVERLEK Maar "Het Volk" verkiest de leiders die het verdient dat heeft een gedupeerde van het systeem die nota bene gemeentearbeider is, ondervonden, zijn huis brandde plat na een probleem met de aftakking en de man was niet verzekerd! 

FOD Economie.

De verdelers van elektriciteit hebben de politiek en de -p-overheid onder controle en vertikken het met alle gevolgen van dien, om uit puur geldgewin de gemeentekassen te kunnen vullen en het wettelijke onderhoud te verrichten. De Algemene Directie Energie werd door de acties van Morsum Magnificat in 2002 verplicht om op te treden maar het was niet met hun goesting, Morsum Magnificat staat vijftien jaar later bij die dienst dan ook nog steeds als persona non grata geboekt! Er werden op 1 augustus 2002 tientallen brieven verzonden naar de verdelers van elektriciteit, maar veel meer dan dat hebben ze niet gedaan. Ondertussen draait de dienst Algemene Directie Energie helemaal vierkant, ze slagen er niet eens in om een AREI op te stellen, daarvoor zijn ze naar Kluwer dienen te stappen, maar ook daar vlot het niet.

Goede raad.

In de uitzending van Recht van Antwoord is het allemaal uit de doeken gedaan, bekijk uw aftakking, vooral de bovengrondse zijn een probleem, plaats de verantwoordelijken voor hun verantwoordelijkheid en voorkom erger. U mag ook een foto naar info@morsum-magnificat sturen, wij informeren u dan wat u moet doen, het is in uw eigen belang.

meer volgt 

Artikel n° : 10/17-6962
Geplaatst : 13:26 23/10/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 25 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.