Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5845686
Laatste artikelen
FOD Volksgezondheid moet wet Openbaarheid van Bestuur inzake mondmaskers wel naleven.
Discrimineren op naam is niet opgenomen in de antidiscriminatiewet. Waarom niet?
Lotenhulle: Vrederechter veegde alle argumenten van de huurders van tafel.
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Onderzoeksjournalist thuis aangevallen wegens aankaarten milieudelict.
18 oktober 2017
Het Parket Leuven seponeerde aanval met huisvredebreuk wegens zogenaamde uitlokking.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.030.300
Begijnendijk  / Rillaar 18 oktober 2017.

Jules P. in Begijnendijk stookte zijn restafval en petflessen op in een door hemzelf gebouwde speksteenkachel, wanneer Jules weer eens begon te stoken mochten de buren hun koffiepauze op het terras stopzetten en naar binnen trekken, het bleef maar duren tot wanneer dat verhaal begin 2008 bij Morsum Magnificat terecht kwam, maar de vervuiler drong binnen bij de onderzoeksjournalist!

Begijnendijk.

De reputatie van de stoker -Jules P.- bij de redactie kennende, werden prompt met telelens foto's bij daglicht genomen van de verbranding, die werden overgemaakt aan de milieuinspectie die verwees naar gemeente Begijnendijk. Wonder bij wonder reageerde Begijnendijk met een brief naar de vervuiler. Jules P. stoorde zich echter niet aan de brief en bleef gewoon, zoals wij hadden verwacht, in zijn boosheid volharden door 's avonds bij duisternis, weer restafval te verbranden. Echter, had Jules P. er geen rekening mee gehouden dat Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur, en zoals blijkt tot spijt wie het benijdt, onderzoeksjournalist, dat milieumisdrijf zou blijven aankaarten. De gemeente Begijnendijk heeft -in tegenstelling tot het Parket in Leuven- haar job wel gedaan en zelfs als gevolg van de acties van Morsum Magnificat een attest van het reinigen van de schoorsteen aan Jules P. opgevraagd.Parket seponeerde wegens uitlokking !

Over hek.

Morsum Magnificat richtte tijdens het verbranden van afval bij duisternis, een schijnwerper op de schouw en kon opnieuw bezwarend materiaal verzamelen. Maar geheel onverwacht klom Jules P. over de afsluiting van de woning -die hij weliswaar verhuurde- om vervolgens  langs de achterdeur de woning binnen te dringen. De journalist had zijn fototoestel nog in de hand en was op een dergelijke inval niet voorbereid, kreeg van Jules P. een duw waardoor de onderzoeksjournalist met het hoofd tegen de hoek van een houten kast viel en gekwetst werd -foto-. Jules P. slaagde niet in zijn opzet om het fototoestel te bemachtigen. Jules had zich ook misrekend over de verweerbaarheid van de journalist die hem bij de kraag vatte waardoor hij zelf op de grond terecht kwam en diens bril verloor. De bril werd later door de journalist aan de opgeroepen politie van de PZ BRT afgeleverd.

Parket seponeert.

De politie van de PZ BRT stelde proces-verbaal op en het Parket van Leuven seponeerde de zaak wegens zogenaamde uitlokking van de onderzoeksjournalist -hoofdredacteur van Morsum Magnificat-. Parket is een vloer waarop men werkt en ze zijn daar goed in het beschermen van burgemeesters / witteboorden criminelen. Deze zaak vermengen met de huurkwestie was van het parket ongepast.

Artikel n : 10/17-6957
Geplaatst : 9:14 18/10/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

Laatste update ( 18 oktober 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.