Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015787
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Genk : Huurders doden en niet meer bedreigen zegt Genkse juwelier verhuurder-Update2
26 juli 2017
Zes weken belaging en terreur nog nooit gestopt, stad Genk sloot ogen voor bouwmisdrijf. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.941.100 
Genk 26 juli 2017.

--- update 2

Nieuwe doodsbedreigingen door aanbrengen van een kruis?

Deze morgen heeft de Genkse zakenman en juwelier Francesco blijkbaar gemeend dat het nodig was om met witte plakband een groot kruis op de voordeur van de huurders  -waaronder de hoofdredacteur- te plakken. Een daad die aanzien kan worden als een nieuwe regelrechte doodsbedreiging. Geen enkel rationeel denkend mens komt op een dergelijk idee maar de "grote" juwelier uit Genk deinst voor niets meer terug en heeft onweerlegbaar professionele hulp nodig, liefst zo snel mogelijk omdat hij duidelijk meer en meer een gevaar voor zijn omgeving vormt. De politie van de PZ CARMA heeft van dit nieuw feit van belaging akte genomen.

Wie niet is gekomen vóór mijn dood, moet ook niet naar de begrafenis komen!Hoeveel moeten deze huurders nog van hun verhuurder slikken?

--- einde update 2 15:49 28/07/2017

Update 1
Poging aan te rijden.

Mij begevend naar de ingang van de gehuurde studio rijdt de juwelier / verhuurder op dat moment van de oprit naar de Winterslagstraat, plots stopt de auto en zet zich in achteruit - zie achteruitrijlicht in rode cirkel rechts achter van voertuig- om dan achteruitrijdend mijn richting te rijden, maar omdat ik gewoon verder naar de deur wandel wijkt de auto van zijn achteruitrijrichting toch af richting heg. De bestuurder is juwelier Francesco die mij met draaiende motor blijft observeren. Ik kan verder zonder problemen de deur openen en naar binnen gaan. Uiteraard is deze bedreigende actie met onze dashcam vastgelegd en de beelden als bewijsmateriaal bewaard.


foto : fragment van dashcam gekend bij CBPL onder VT0050664804
De achteruitrijdende Citroën AX van zakenman juwelier Francesco 

Erik Verbeeck - Hoofdredacteur die in diens journalistieke activiteit bedreigd wordt.
---- einde update 1 9:20 26/07/2017  

Bewijs dat huurders bedreigd en mogen gedood worden :
niet meer bedreigen of intimideren maar doden 

De intrieste houding van zakenman/juwelier Francesco R. blijft onverminderd verder gaan, we hebben reeds bij herhaling gezegd dat deze redactie betrokken partij is maar dat kan ons in het kader van het algemeen belang niet beletten om de wekenlange belaging door de verhuurder en zijn handlagers publiek te maken. Belaging, intimidatie, binnen dringen in verhuurde delen behoorden tot de feiten, maar wat de juwelier presteert om luidop aan derden te vertellen is niets minder dan een opdracht tot moord. Bij de politie van de PZ CARMA nemen ze die uitspraken van de verhuurder niet ernstig " ze menen dat niet" zei een Inp van de interventiedienst. Maar er is een spreekwoord dat zegt " al lachende zegt een zot zijn mening ". We moeten, als ze zich dicht bij de verhuurde delen begeven en zich ostentatief in de Italiaanse taal gedragen, alert blijven voor hun voornemens.  

Belaging.

Huurders van een door de naakte eigenaars illegaal verbouwd pand waarvoor de stad Genk, de wijkagent en het kadaster jaren de ogen hebben gesloten, hebben het recht om hun haven en goed te beschermen. De verhuurder moet bhet rustig huurgenot geven. Aangezien de studio jaren werd bewoond door personen -vrouwen- die bereid waren in harmonie met de juwelier te leven, waren er tot dusver geen problemen. Maar toen op 30 mei door de nieuwe huurders aan Francesco, alias Franco diets werd gemaakt dat zijn huurders privacy wilden en geen deel wensten uit te maken van zijn doen en laten en dus geen ongewenst bezoek en inmenging van hun huiselijk leven zouden accepteren, was het hek van de dam. Sinds 30 mei 2017 zijn de stoppen bij de juwelier doorgeslagen, naaste familieleden werden in de zin van bendevorming ingeschakeld en de feiten nemen disproportionele vormen aan. 

Bewijsmateriaal.

De belaagde huurders verzamelen bewijsmateriaal van strafbare feiten, de belagers proberen dat te beletten en proberen door zich, zonder toelating, toegang te verschaffen, in bezit te komen van de vermeende hulpmiddelen. Eenieder heeft het recht zichzelf en diens goederen te beschermen en het bewijsmateriaal van belaging en bedreigingen te verzamelen. De verhuurder schakelde deze redactie in het verleden in en weet dus perfect wat wij doen, nu wil zakenman Francesco onze journalistieke activiteit lam leggen.

Democraat.

In een document aan het Comité P, beweert zakenman Francesco dat hij een democraat is, in een andere litanie beweert de fantast - en erger - dat hij de kleinzoon is van een officier van dictator Mussolini. Nu bewijst de juwelier dat hij erg onbetrouwbaar is, niet alleen in woorden, maar ook in geschriften. 

Niet meer intimideren of bedreigen.

De verhuurder voert dermate luidruchtige gesprekken dat ze in de gehuurde ruimten duidelijk gehoord kunnen worden, zelfs moéten gehoord worden, zo vertelde juwelier Francesco aan persoon X het volgende over een gesprek dat hij had met zijn broer Guiseppe alias Pino : " ofwel gaat u die mensen doden, dat is het beste, maar niet bedreigen ". De PZ CARMA is daarvan op de hoogte, hopelijk hebben zij overeenkomstig artikel 15 van de wet op het politieambt, correct gehandeld.    

Artikel n° : 07/17-6909
Geplaatst : 9:04 26/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.