Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6015477
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen.
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: Deel I - P2
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Genk : Verhuurder zegt dat diens broer huurders mag doden.
09 juli 2017
Heibel over brievenbus en geen plaatsbezoek Vrederechter, nefast voor situatie.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.922.900
Genk  09 juli 2017. 

We hadden de bedoeling om na het aanstellen van een advocaat geen berichten meer te plaatsen, maar wegens de nieuwe feitelijke doodsbedreigingen moeten we door die feiten onze mening even herzien, we publiceren hier de passage van de uitlatingen van verhuurder en zakenman Francesco van 7 juli 2017 om negen uur 's avonds. Als de plannen worden uitgevoerd door de broer Pino dan is de moordenaar alvast gekend, die broer is ťťn van de belagers die op 18 juni 2017 de huurders lastig viel en op 20 juni met een valse-?- sleutel in de studio probeerde binnen te dringen. Sinds 1 juni 2017 stapelen de voorvallen van belaging zich op.

Registreren.

Aangezien de gesprekken die worden gevoerd aan het raam van de woonkamer duidelijk gehoord kunnen worden, de belagers zo hard praten dat het de bedoeling is -al dan niet om bang te maken- dat de huurders het kunnen horen, bewijsmateriaal mag worden verzameld van strafbare feiten van belaging, bedreiging, worden de gesprekken binnen de vetrekken van het gehuurde geregistreerd, dat werd reeds bij herhaling gemeld. Het is ons recht om informatie te verzamelen over de bedreigingen die tegen onze persoon en goederen worden geuit en beraamd. 

Herhaling.

Tijdens een interventie van de PZ CARMA van 14 juni 2017 heeft die broer Pino in aanwezigheid van de politie- inspecteurs reeds gezegd, doelend op Erik Verbeeck " dat hij toch rammel zou krijgen, politie of geen politie en dat zijn dagen geteld zijn ". Het was ook Pino die samen met Roberto met een valse -?- sleutel op 20 juni 2017 de studio probeerde binnen te dringen, maar de huurders waren aanwezig en verwittigden weer de PZ CARMA. De belagingen en bedreigingen gaan onverminderd verder, huurders waaronder een invalide en hartpatiŽnt zijn permanent omringd door drie tot vier -daarbij ook de politie inspecteur van Brussel-West- belagers en voelen zich soms als ratten in de val.  

Staat er volgende keer ook een zieken- of erger een lijkwagen?
 


De zoveelste interventie van de PZ CARMA voor een zoveelste kwaadwillige onderbreking van de elektriciteit door de verhuurder van de illegaal opgetrokken studio waar een "nepmeter" is geplaatst en de elektrische installatie niet werd gekeurd. De kwaadwillige onderbrekingen van de elektriciteit is geen burgerlijke zaak, maar een strafrechtelijk feit wegens belaging, pesten, etc. 

Onze maatschappij.

Ook Morsum Magnificat die hier tijdelijk is gevestigd wordt belaagd en dient haar systemen door het uitschakelen van de elektriciteit te beveiligen, maar niemand helpt; Twee lezers hebben elk een financiŽle bijdrage van 50 eur gestort, met dat bedrag kunnen we niet eens, om te vermijden dat onze systemen door kort de elektriciteit in- en uit te schakelen worden beschadigd, een UPS aanschaffen. De "valse" solidariteit van onze maatschappij wordt hier nog eens aangetoond. Toch zijn er nog enkelingen die ons hebben geholpen met de tijdelijke opslag van onze goederen en die personen zijn we dan ook dankbaar.

Bezoekers uit ItaliŽ.Er consulteren de voorbije dagen heel wat bezoekers uit verschillende regio's uit ItaliŽ de website van Morsum Magnificat, is dat toevallig?

Artikel nį : 06/17-6894
Geplaatst : 11:18 7/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 09 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.