Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5483006
Laatste artikelen
Morsum Magnificat drukt Volksvertegenwoordigers uit Commissie Wonen met de neus op praktijk.
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Genk : Belagende politieagente dient ook klacht in bij pseudo journalistenrechtbank-Update2
01 juli 2017
Belaging van huurders en redactie MM gaat verder, nu met uitschakelen elektriciteit.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.918.100
Genk  01 juli 2017. 

De ganse maand juni werden de huurders, betrokken bij de redactie van Morsum Magnificat, dag na dag gepest, belaagd, bedreigd en werd het rustig huurgenot van 's morgens tot 's avonds verstoord. Werkmateriaal van de redactie die het bewijsmateriaal verzamelde, werd in de privé delen gestolen. Om die diefstal te kunnen plegen diende een rolluik te worden geforceerd. De huurders volgden de wettelijke weg en stapten naar de Vrederechter die op 9 juni 2017 een proces-verbaal van niet verzoening diende uit te spreken. Op 27 juni werd de zaak nadat de huurders met een verzoekschrift de Vrederechter vatten, opnieuw behandeld, de uitspraak in spoed zal er vermoedelijk op 4 juli al komen, de duidelijk gestoorden beschuldigen nu al de Vrederechter van partijdigheid! 

Politieagente mengt zich in een burgerlijke zaak.

Het lief van de zoon van de verhuurder is een politie agente die volgens informatie dienst doet bij de federale politie, maar naar haar eigen zeggen is ze inspecteur bij de politie van Brussel West, wij noemen haar "Anka". Hoe dan ook neemt Anka het in een burgerlijke zaak over een huurgeschil op voor haar lief die voor vijftig procent naakte eigenaar is van de woning waarin zich een studio bevindt die door de vader van haar lief wordt verhuurd. Anka heeft van een burgerlijke zaak nu een strafzaak gemaakt, zij heeft zich schuldig gemaakt aan diverse strafbare feiten, onder meer overtreding van artikel 138 van het Wetboek voor  Strafrecht.

Algemene Inspectie politiediensten.

Ondertussen werden drie dossiers ingediend bij de inspectie van de politiediensten en ook de persdienst van de federale politie kreeg bewijsmateriaal toegestuurd. Aangezien het volume aan materiaal over die duidelijk gestoorde familie dermate uitgebreid is, vraagt de samenstelling van het bewijsmateriaal enige tijd.

Pseudo rechtbank voor journalisten.

Op 29 juni 2017 heeft Anka een klacht ingediend bij de RvdJ -Raad voor de Journalistiek-, de klacht bevat twaalf bladzijden halve waarheden en hele leugens. De beklaagde onafhankelijke journalist en merkenrechthouder van Morsum Magnificat, kent de pseudo rechtbank RvdJ al vele jaren. De Raad voor de Journalistiek is een vzw die niet op wettelijk initiatief is opgericht, is niet onafhankelijk en wordt financieel recht gehouden via  de VVJ/AVBB de vereniging van beroepsjournalisten. De beklaagde journalist heeft in het verleden via de rechtbank reeds aangetoond dat de RvdJ niet onafhankelijk is en zelfs haar regels à la tête du cliënt hanteert.  Daarom gaat de beklaagde journalist niet reageren op de berichten die de RvdJ hem toestuurde. Morsum Magnificat zal in een publicatie het bewijs leveren van de leugens en laster die Anka in haar klacht heeft  opgenomen.  Als de RvdJ zich baseert op de klacht en de journalist belastert, zal er een nieuwe rechtszaak tegen de RvdJ worden opgestart.


Artikel n° : 06/17-6888
Geplaatst : 8:24 1/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 september 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.