Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5482965
Laatste artikelen
Morsum Magnificat drukt Volksvertegenwoordigers uit Commissie Wonen met de neus op praktijk.
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Edward Snowden sprak tijdens video interview met Apache-Update1
05 mei 2017
Bozar in Brussel organiseert "Difference Day" over de persvrijheid.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.851.100
Brussel / Tremelo 05 mei 2017.

--- Update 1
Blaam voor de organisatoren.

Voor deze gelegenheid mochten twee Burundese journalisten hun verhaal komen doen over de moeilijkheden die ze als journalist in hun land ondervinden, daarbij Antoine Kaburahe van iwacupress. Morsum Magnificat knoopte na de show een gesprek aan met de Burundese journalisten. Frappant was, dat ze aan Morsum Magnificat de vraag stelden of wij hun enkele foto's van hun optreden die avond wilden doorsturen! Het is een schande voor de organisatoren dat hun sprekers aan Morsum Magnificat foto's dienden te vragen. 

E-mail met het verzoek foto's over te maken, een afgang voor de organisatoren van de Difference Day ... Morsum Magnificat makes always the difference

--- einde updat 1

Tijdens de " Difference Day " waarbij de linkse pers zichzelf een hart onder de riem steekt, was er een videogesprek tussen Karl Van Den Broeck van de nieuwssite Apache en Edward Snowden. Het gesprek verliep wegens onderbrekingen, niet zonder problemen, maar de vragen werden wel gesteld, de antwoorden waren niet naar verwachting. Bij de genomineerden noteerden we Margo Smit, parttime directeur van de Nederlands-Vlaamse VVOJ waarvan Morsum Magnificat twee jaar lid was, vervolgens vaststelde dat ze evenmin onafhankelijk zijn en daarom ontslag nam. Margo Smit komt maar al te graag naar Brussel, de VVOJ hield er op 22 november 2008 haar decadente vergadering, waarvoor het Brussels Gewest op de koop toe nog subsidies betaalde, de VVOJ telde toen amper 52 leden in België. 

Edward Snowdon.

Karl Van Den Broeck, hoofdredacteur van Apache, stelde aan Edward Snowden volgende prangende vraag : Mijnheer Snowden, toen u naar de pers lekte deed u dat omdat u ervan overtuigd was dat de bewakingsactiviteiten van de geheime dienst ongrondwettelijk waren. Indien u had beslist dit niet te doen, had de wereld wellicht nooit geweten dat hun privacy dagelijks werd, en misschien nog, wordt geschonden door de regering die zij verkozen. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor één persoon, u leeft momenteel in ballingschap en uw toekomst is onzeker dus ik neem aan dat u deze consequenties niet had verwacht bij uw actie in 2013. Wat ging er door uw hoofd, en wat had u gedacht dat er zou gebeuren de dag nadat u lekte.   

Karl van Den Broeck van Apache tijdens het video gesprek waarvan we betwijfelen of het voor Snowden niet alleen audio was.


Margot Smit van de VVOJ ze lijkt in haar nopjes en te denken " hey money "

Artikels over de VVOJ.


24 okt 2008 - VVOJ Peutert subsidie los voor groots opgezette conferentie.

20 nov 2008 - Vlaamse Overheid gul voor Nederlandse VVOJ te Brussel.

22 nov 2008 - VVOJ : Nederlandse grootheidswaanzin in België. 
 
Artikel n° : 05/17-6867
Geplaatst  : 12:49 5/05/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 06 mei 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.