Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4640279
Laatste artikelen
Wonen -of niet- Wonen Vlaanderen legt mede studiedag focus op kwaliteit onderzoek en beleid.
Handhaving, handhaving, handhaving ...
Tremelo miskent weer haar wettelijke verplichtingen en zorgt voor overlast bij beroepsinstantie.
Aarschot PUUUR en Averbode STAN-Reactie1
Wonen in Vlaanderen is geen grondrecht, maar bestemd voor geluksvogels.
Politiebaas De Bolle moet eerst de rotte appels bij de politie verwijderen-Update1
12 februari 2017
De politie moet vertrouwen uitstralen en een constante integere houding aannemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.771.300
Brussel / Tremelo 11 februari 2017.

--- Update 1
Audenaert opgepakt.

Toeval of niet is Glenn Audenaert vrijdag 17 februari opgepakt en na verhoor terug vrijgelaten, dat nieuws werd door VTM bekend gemaakt en later in de gazet overgenomen.
--- einde update 1 7:35 18/02/2017

Op 23 maart 2012 was de Commissaris-generaal van de federale politie te gast bij de "Go for Brussels police" campagne. Dat evenement werd niet toevallig gehouden in de gebouwen van de Franse Gemeenschap aan het Koningsplein in Brussel. We noteerden daar de eerste, eerder koele ontmoeting tussen Catherine De Bolle en Charles Picqué de Minister-president van het Brussels Gewest. Ook Armand De Decker was bij dat evenement aanwezig. Wie ook niet mocht ontbreken was de Brusselse burgemeester Thielemans. Wat hebben die politici met de opleiding van politie te maken?

De bla, bla van De Bolle.

Tijdens de jobdag sprak Catherine De Bolle onder meer volgende woorden uit : " .. het belang om vertrouwen uit te stralen, een constante integere houding aan te nemen en steeds blijk te geven van dienstbaarheid ten opzichte van de bevolking en de overheden ... ". Later,tijdens diverse persconferenties had Catherine De Bolle over Morsum Magnificat gehoord dat het een lastige vent zou zijn, Morsum Magnificat zegt daarop : "geen woorden maar daden mevrouw De Bolle, gooi nu de rotte appels uit de mand".

Voorbeelden genoeg.

Morsum Magnificat heeft kennis van voldoende dossiers waarbij politieagenten, vooral van de lokale politie, wegens hun houding en attitude helemaal niet passen bij de politie. In Genk werd een politie- inspecteur D.L. verdacht van het leveren van een moordwapen, die en een andere inspecteur L.B. werden ook al geschorst wegens intra-familiaal geweld. Ook in Hasselt komen diverse onfrisse zaken aan het licht en zelfs de nieuwe korpschef is, door een affaire met een collega, niet onbesproken, hetzelfde met deze van de BRT en nog vele andere die in opspraak zijn gekomen. In Hasselt werd een inspecteur die zich bij het PIT Team gewelddadig opstelde, naar Brussel gemuteerd waar K.D. nog meer geweld pleegde en naar de Correctionele rechtbank werd verwezen. De inspecteur poseerde met een topless Bunny. Het is daarom dat "Het Volk" steeds meer een afkeer krijgt van de politie en dat is niet onterecht. Catherine De Bolle moet de rotte appels nu effectief uit het politiekorps verwijderen.  

 MM_259_06_Catherine_De_Bolle.pdf   Meer volgt onder meer "geknoei en incompetentie rond de commandowagens" 

Artikel n° : 01/17-6796
Geplaatst  : 14:15 12/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Hoofdredacteur 
Laatste update ( 18 februari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.