Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4740737
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Begijnendijk : Depré stopt er niet mee-MM-259-03
10 februari 2017
Roddels uit het openbaar gerucht werkte op het systeem van de doktersvrouw.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.762.900
Begijnendijk /Tremelo 10 februari 2017.

MM_259_03_Dr_Depre.pdf

Morsum Magnificat bestempelde de dokterspraktijk  van dokter Roger Depré aan de Aarschotsesteenweg 56 te Begijnendijk als de best draaiende industrie van Begijnendijk, de parking en de wachtzaal waren altijd goed bezet. Begin juni 2016 diende de dokter zelf onder het mes en na de heelkundige ingreep volgde nog een periode van revalidatie, maar echt lang werd de praktijk niet onderbroken.

Niet gestopt.

We kennen het vaak bedenkelijk openbaar gerucht in Begijnendijk waarin het verhaal werd verspreid dat Roger Depré zijn praktijk zou hebben stopgezet, maar daar is niets van aan, zegt Dokter Roger Depré zelf aan deze redactie, dat is roddel. Het was vooral echtgenote Agnes -78- die zich mateloos aan de leugens ergerde en in de pen kroop om in een document de waarheid tegen de deuren op te hangen -zie inzet in MM 259-03-. Zo te zien bruist Roger Depré -77- nog van energie en gaat hij gewoon verder met zijn praktijk.

Kosovaren.

Over de slechte ervaring met Kosovaren die Roger Depré onderdak had gegeven, heeft het openbaar gerucht blijkbaar gezwegen. Het kwam hier op neer dat de goedheid van dokter Depré door de Kosovaren met bedreigingen werd beantwoord, de lokale politie van de PZ BRT werd er bij gehaald, maar die zouden niet gedurfd hebben en de federale politie werd er bijgehaald die de Kosovaren uitzette.  

NVDR.

We stellen ons de vraag waarom dokter Depré Cosovaren aan huisvesting diende te geven? Zijn er soms niet genoeg Belgen die daarvoor ook in aanmerking komen?


Artikel n° : 01/17-6791
Geplaatst  : 11:32 10/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
 
Laatste update ( 10 februari 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.