Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5483005
Laatste artikelen
Morsum Magnificat drukt Volksvertegenwoordigers uit Commissie Wonen met de neus op praktijk.
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Keerbergen bij Jeppe Fas : Sensatie zeker, politie intimidatie waarschijnlijk-MM-251-02-Update1
03 juli 2016
Tevreden reizigers werden weer onthaald door de politie van Keerbergen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.542.600
Keerbergen / Tremelo 03 juli 2016.

--- Update 1
Wel degelijk imagoschade.

We ontvangen vandaag van het enthousiaste koppel uit Mechelen over het verloop van de dag een verzoek om hen op de foto te maskeren, bij het maken van de foto die in een artikel zou verschijnen, werd dat niet  gevraagd. Over de reden van het verzoek schrijft het koppel " ik ben ...... van het Mechels koppel van gisteren. Vooreerst was het een aangename kennismaking en interessant verloop van de dag. De reden waarom  we mailen is dat we graag anoniem worden gemaakt op de genomen foto op het terras. Gezien de gevoeligheid van het onderwerp, wensen wij geen standpunt in te nemen..", einde citaat. De passage "gezien de  gevoeligheid van het onderwerp", zegt voldoende over de reden van de terughoudendheid van het koppel dat hun wedervaren met derden zal delen.

Niet bevoegd.

Volgens een technisch deskundige van de FOD Mobiliteit en Vervoer, afdeling Luchtvaart, is de lokale politie niet bevoegd om in casu op te treden. De plaats van landen moet voldoen aan de modaliteiten van het MB van 24 mei 2013 en de politie kan dat nakijken, maar voor de rest is de lokale politie niet bevoegd. Als de politie is gekomen om vast te stellen gaan ze, als alles in orde is, niet veel kunnen vaststellen zegt de technische specialist van de FOD Mobiliteit.
--- einde update 20:02 4/07/2016

--- Wijziging 8:17 4/07/2016

" Un homme averti en vaut deux " zegt het Franse spreekwoord, Morsum Magnificat had Patrick Van Loo van Brasserie Jeppe Fas gewaarschuwd dat, telkens wanneer op de weide achter Jeppe Fas een helikopter zou neerstrijken, de politie zou worden opgetrommeld. Dat werd met veel overtuiging door een actievoerder tegen deze redactie gezegd en dat gebeurde al eergisteren, vrijdag 1 juli rond drie uur en vandaag idem dito rond het middaguur. Een van de twee inspecteurs, HM, was dezelfde als deze van eergisteren, vandaag vergezeld van GD, beiden wonende in Tremelo.


Onthaal van de politie van Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek. Inp HM heeft een sigaret in de hand waarvan ze de filter op de parking gooide. Na een opmerking van de uitbater diende HM met excuses, de peuk terug op te rapen ....

Juridische stappen.

Na deze tweede interventie op een rij, speelt Patrick Van Loo met de gedachte om juridische stappen te zetten.

Burgers controleren.

Morsum Magnificat vindt het niet kunnen, dat de reizigers van de trip hun EID dienden te tonen, ook de auteur van dit artikel mocht zich identificeren. Wat zal er gebeuren als deze redactie nu eens gaat neuzen in het doen en laten van die inspecteurs, of staan zij boven de wet?

MM_251_02_Helivlucht.pdf

Artikel n  : 07/16-6578
Geplaatst  : 16:57 3/07/2016

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 05 juli 2016 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.