Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6030625
Laatste artikelen
Aalter: Geen "Gratuite" maar onderbouwde beschuldigingen-MM-299-09
Europol: Operatie Aphrodite richt zich op illegale goederen.
Morsum Magnificat : Hoe haar vijanden werden en worden vergaard: MM-299-08
MIVB: Mogelijk hinder op MIVB-net door vakbondsacties.
Morsum Magnificat noteert meer dan zes miljoen paginabezoekers.
Morsum Magnificat waarschuwt nu ook Rechter voor gevaarlijke onwettige aftakking.
31 mei 2016
FOD Economie en de Algemene Directie Energie brengen personen en goederen in gevaar.
Betekom / Tremelo 31 mei 2016
Paginabezoekers website Morsum Magnificat  3.508.600

Veertien jaar na de brief van de FOD Economie aan de verdelers van Elektriciteit en dertien jaar na het KB van 24 maart 2003 dat er na het onderzoek van Morsum Magnificat is gekomen, blijven de eigenaars en de distributienetbeheerders vierkant hun broek vegen aan de wetten op de elektriciteitsverdeling van 10 maart 1925. Ook het ARAB uit 1946, het technisch reglement uit 1971 en tenslotte het AREI uit 1981 worden massaal en dit met alle gevolgen van dien, met de voeten getreden.

Ook bij een Rechter.

In het kader van de actie 2016 zet Morsum Magnificat belangeloos en in het kader van het algemeen belang, haar strijd verder tegen de onwettige aftakkingen naar woningen. Wij meldden nu de aftakking op het laagspanningsnet in Betekom van de woning van een Rechter. Het document LS1605003 werd samen met een begeleidende brief  J16051339 aan de Rechter toegestuurd, ook de burgemeester van Begijnendijk en de distributienetbeheerder Infrax zullen zoals altijd door Morsum Magnificat op de hoogte worden gebracht.

Grote flop.

Aangezien de Algemene Directie Energie waar Franstalige ambtenaren geacht zijn de dienst uit te maken, falen grandioos. Hoofdingenieur, Directeur Bernard Picron, aanziet de waarheid die hem telefonisch door deze redactie wordt ingewreven, als een bedreiging. Bernard Picron is niet eens de Nederlandse taal machtig en heeft waarschijnlijk de boodschap die Morsum Magnificat hem telefonisch meegaf, niet begrepen. De FOD Economie en vooral de Algemene Directie Energie zijn een grote flop waardoor de gevaarlijke aftakkingen naar woningen niet worden aangepakt.

Onwettige risico's

Verzekeraar Ethias
verzekert tegen een fikse premie de onwettige risico's in de BA onderneming van Eandis. Als er weer een schadegeval is, kunnen de distributienetbeheerders dan ook nog eens op de Parketten rekenen die bij een brand met elektrische oorzaak meteen de bewoners verdenken. Morsum Magnificat heeft ondertussen reeds in drie van dergelijke rechtszaken, dito Experts onderuit gehaald, uiteraard wordt ons dat niet in dank afgenomen. Morsum Magnificat verwijst nogmaals naar de kortsluitproeven die in 2001 werden uitgevoerd, u kan ze hier via Youtube nogmaals bekijken.

Artikel n : 05/16-6532
Geplaatst  : 17:43 30/05/2016

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 mei 2016 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.