Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6246423

Laatste artikelen
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Patrick Dewael als voorzitter onderzoekscommissie is onaanvaardbaar.
15 april 2016
Dewael weigerde onderzoek door HCT en blunderde als voogdijminister van het FANC
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.456.100
Brussel / Tremelo 15 april 2016.

In de periode dat Guy Verhofstadt actief was in diens schaduwkabinet, was Patrick Dewael minister van Cultuur en zetelde Geert Versnick in de Raad van Bestuur van de Vrt. Wijlen Ward Beysen was daar ook van de partij en minstens één escortedame bemande het kantoor. Verhofstadt werd later als minister betrapt op overspel met An S. Ook bij Dewael vormen vrouwen een rode draad. In 1987 werd tegen de Vrt een klacht ingediend bij het Hoog Comité van Toezicht -HCT- wegens gesjoemel met een contract voor het onderhoud met de zendmasten.

Vrt.

Niettegenstaande er voldoende bewijsmateriaal voorhanden was, weigerde Patrick Dewael om het HCT bij de Vrt hun werk te laten doen. Ook Geert Versnick deed als lid van de RVB van de Vrt niets met het hem overhandigde bewijsmateriaal. De Open Vld zijn specialisten in hand- en spandiensten, passieve corruptie en erger. Ook Gwendolyn Rutten was op de hoogte van het gesjoemel in de SBGW te Aarschot waar de directeur uiteindelijk tegen de lamp liep. Gwendolyn maakte een poosje deel uit van de RVB, maar ondernam niets om de praktijken binnen SBGW te stoppen. Toen deze redactie Gwendolyn op 9 april 2009 om 16:20u contacteerde wilde ze enkel informatie off the record kwijt.

FANC, Land van Ooit.

In de vieze affaire van het Land van Ooit te Tongeren wordt Patrick Dewael meerdere keren genoemd, in een ander mega bouwproject in Tongeren idem dito, de CDBC heeft destijds een onderzoek gevoerd voor een zwembad dat Dewael aan dat project zou verdiend hebben. Als voogdijminister van het FANC zette Dewael Pierre Reynders -CD&V- aan de deur als directeur van het FANC om deze te vervangen door jurist Dr. Tom Vanden Borre die van het FANC een puinhoop maakte die vandaag nog steeds niet is opgeruimd. Reynders stapte naar de Raad van State maar werd uiteindelijk niet terug in het zadel gezet. In 2003 verloor het FANC bij de rechtbank te Brussel een zaak waaruit bleek dat het FANC de burgemeesters en de bevolking niet correct informeerde. Het FANC werd eveneens na 22 vergaderingen achter gesloten deuren in een rapport feitelijk incompetent verklaard. Dr. Jurist Tom Vanden Borre -Open Vld- werd aan de kant gezet en vervangen. Het FANC werd in 2003 door de Rechter op de vingers getikt, dat allemaal onder de bevoegde minister Patrick Dewael. 

Artikel n° : 04/16-6467
Geplaatst  : 7:56 15/04/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 april 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.