Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
6222524
Laatste artikelen
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Coronacircus: Het "Volk" doet zichzelf de das om-Update3
Europol ontmanteld illegale sigarettenfabriek in Nederland.
Commissie Wonen en de samensmelting van SVK en SHM-P1
Ethias verzekert voor een fikse premie onwettige risico's van distributienetbeheerder Iverlek
01 april 2016
Iverlek zou meer dan tien miljoen euro betalen voor verzekering BA. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.440.400
Hasselt / Leuven / Tremelo 01 april 2016.

--- Wijziging 11:01 3/04/2016

Het elektrisch verdeelnet naar woningen is een zeer gevaarlijke puinhoop die de eigenaars van die netten hebben aangelegd. De aftakkingen naar woningen voldoen met alle gevolgen van dien, niet aan de wettelijke voorschriften zoals voorzien in het AREI. De distributienetbeheerders zijn daarvan maar al te goed op de hoogte. Deze onwettige toestand is het gevolg van puur geldgewin. Toen Electrabel nog meerderheidsaandeelhouder was in de gemengde Intercommunales, heeft Electrabel miljarden aan dividenden aan de gemeenten uitgekeerd, de gemeentelijke politiek heeft dat geld aan politiek populaire projecten verbrast, maar de netten werden niet onderhouden.


Justitie is stekeblind.

Als er dan weer door kortsluiting een brand is in een woning, dan hebben de parketten op de koop toe nog de houding om de bewoners te verdenken. Maar in diverse dossiers die bij deze redactie bekend zijn, was het een grove fout van het Parket. Dat komt omdat parketten niet over mensen beschikken die met kennis van zaken kunnen spreken en beroep moeten doen op zogenaamde onafhankelijke Experts. Morsum Magnificat haalde reeds bij herhaling zo'n Expert onderuit. Justitie is er voor de toepassing van artikel 125.01.2 -opsomming niet limitatief-, is het dan niet zo, dat de Procureur er is om het algemeen belang te dienen in plaats van de distributienetbeheerders de hand boven het hoofd te houden?

Formeel bewijs.

Mede de kortsluitproeven die Morsum Magnificat in 2001 in Begijnendijk uitvoerde en daarin 500.000 Bef investeerde waarvan geen eurocent kon gerecupereerd worden, werd voor de ogen van een meute specialisten het formeel bewijs geleverd dat het toezicht van de FOD Economie een grote wassen neus is. Morsum Magnificat leverde met die proeven eveneens het bewijs dat een Expert die door het parket van Brugge werd aangesteld en naar brandstichting verwees, grandioos in de fout is gegaan. Na 17 jaar heeft de Rechter in beroep en na een procedureslag door Electrabel, Electrabel veroordeeld.

Hier de resultaten van de KORTSLUITPROEVEN en kijk wat oo u kan overkomen, u bent gewaarschuwd!

MM_E_249_01_Ethias.pdf

Artikel n : 03/16-6444
Geplaatst  : 17:57 1/04/2016

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur


Laatste update ( 13 mei 2016 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.