Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4268682
Laatste artikelen
Watergroep, Riopact,Aquafin,etc moeten veel beter toezien op aannemers.
IVECO rijft grote bestelling van de MIVB binnen voor levering hybride elektrische bussen
Geef "Het Volk" brood en spelen. Politiek is als kruipolie en maakt de centen los.
Gouverneurs in Vlaams parlement aan de klaagmuur : Handhaving, handhaving, handhaving ....
Rillaar : Aannemer Watergroep kiepert vervuild slip op braakliggend stuk grond.
Tremelo : Burgemeester Dams deze keer totaal machteloos-MM-244-17-Update1
20 november 2015
Koppel uit Tremelo wilde absoluut niet door Paul Dams getrouwd worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.301.100
Baal / Tremelo 20 november 2015.

--- Update1
In de politiek.
Het moet blijken, dat ML, relatief snel, meer bepaald binnen het uur na onze publicatie nogal wat sms'jes heeft ontvangen. Maar nu blijkt ook, dat ML voor Paul Dams bij de volgende verkiezingen wel eens een politieke tegenstander zou kunnen tegen komen. Daarom was het ook spijtig, dat Frederik Laeremans ontslag heeft genomen en niet als onafhankelijke is gaan zetelen, zegt ML aan deze redactie. Of ML een nieuwe opricht dan wel bij een andere politieke partij zal aansluiten is af te wachten.
Negatieve publiciteit.
Wat de negatieve publiciteit voor deze redactie betreft, zegt ML dat hij nog altijd doet of praat met wie hij wil aan niemand schuld heeft. Wat deze redactie betreft zeggen wij "negatieve publiciteit, is ook publiciteit", dat wordt trouwens bewezen door het hoog bezoekersaantal op de artikels over Tremelo!
Einde update 1 19:58 21/11/2015 

Met dit artikel willen we "Het Volk" van Tremelo diets maken hoe hoog de wijze van besturen in Tremelo van burgemeester Paul Dams bij sommige inwoners wel moet zitten. Omdat een koppel al een poosje wilde trouwen, maar het huwelijk absoluut niet door burgemeester Dams wilde voltrokken zien en het koppel het huwelijk niet wilde uitstellen, werd uitgekeken naar een oplossing. Het koppel trouwde deze morgen in de trouwzaal te Heist-op-den-Berg. Morsum Magnificat was er bij om de overhandiging van het trouwboekje door eerste Schepen Eric Verbist op de foto vast te leggen -zie p 1 MM-.

Schepen van "Private" werken.
In Morsum Magnificat 231-07 hebben wij enkele onderwerpen gebracht en ook aan het "Bestuur" in Tremelo vragen gesteld waarop nooit antwoorden zijn gekomen. Burgemeester Dams reageerde ook niet op de aangetekend brief J1410833 die op 14 oktober 2014 aan hem werd geschreven. Mocht Dams al een factuur hebben, dan hebben wij een vermoeden wie ze heeft opgemaakt.

MM_244_17_Dams_Trouwpartij.pdf
 
Artikel n : 11/15/6252
Geplaatst : 17:24 20/11/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 26 december 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.