Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4376584
Laatste artikelen
Aarschot : Stemmingmakerij tijdens de vertoning van gemeentelijk toneelgezelschap.
Hoeselt : Politie-optreden aanleiding tot klacht bij Comité P.
Tielt-Winge : Weer bedreigingen door statutaire uitbater café
Raad voor de Journalistiek wordt met belastinggeld betaald om Morsum Magnificat te bestrijden.
Delhaize : Waarom zijn bepaalde broden anders in verschillende winkels?
Rotselaars crapuul krijgt zeker geen felicitaties van Morsum Magnificat-MM-241-13
21 augustus 2015
Machtsmisbruik, gesjoemel, misbruik van ambte en broodroof behoren tot zijn kwaliteiten. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.189.000
Rotselaar / Tremelo 20 augustus 2015.

--- Update 3
Belgoprocess beducht voor de waarheid.
Toen Erik Verbeeck via de -grote?- pers ruchtbaarheid aan de problematiek van de afwrijfbare besmetting van onderliggende delen veroorzaakt door de radioactieve opvangers wilde geven, kwam VTM wel ter plaatse, maar mocht de reportage van Belgoprocess niet uitzenden. Belgoprocess en de -p-overheid is immers bang van de waarheid. België telt 3000 radioactief besmette daken met Radium 226, halfwaardetijd 1602 en zeer giftig radioelement.
--- einde update 1 14:42 23/08/2015

--- Update 2
Het crapuul in zijn bloot gat.
Omdat de secretaresse van Jean-Luc Dehaene -Marie-Claire R.- onze waarschuwing niet ernstig nam en Jean-Luc Dehaene toen veel in Straatsburg vertoefde, stuurde Erik Verbeeck op 15 februari 2004 een e-mail naar het Federaal Agentschap Nucleaire Controle.

Twee concrete voorbeelden.
VEBO Electroadvies bvba voegde bij haar bericht aan het FANC twee concrete voorbeelden van afwrijfbaar radioactief besmette hanen van Leuze en Winksele. Hier wordt het crapuul van Rotselaar in de affaire en de laster over de hanen van Dehaene in zijn bloot gat gezet.
--- einde update 2 15:01 22/08/2015

Hij kan voor honderd procent rekenen op de gatlikpers die hem in zijn politieke en café activiteiten al honderden keren op een positieve manier in de media hebben gebracht waarmee ze hem in het zadel zetten en houden. Maar over de andere weinig benijdenswaardige handelingen en minder fraaie kanten en de vele misbruiken, zwijgt de kontlikpers in alle talen. We hebben het dan over de fazantenaffaire en de klacht dienaangaande van Jan Rodts, het zwartwerk bij de renovatie van zijn kroeg in Wezemaal waarbij een arbeidsongeval met een zwartwerker gebeurde. De blunders die hij heeft begaan in de saga met de gevaarlijke radioactieve opvangers in zijn gemeente. De oerdomme maar belasterende uitspraak over de Hanen van wijlen Jean Luc Dehaene. En last but not least de broodroof jegens de aandeelhouders van VEBO Electroadvies bvba.


                       Mogen zijn "slaven" gemeentearbeiders
                      die 3 weken de boel opkuisten nu ook drie dagen rusten?


Waarschuwingen in de gazet waren correct en terecht.

Op 2 februari 2005 bracht de gazet Het Nieuwsblad, een waarschuwend artikel over de verkoop van de "Hanen van Dehaene". Daarin werd Jean-Luc Deahaene ernstig gewaarschuwd voor de gevaren die kerkhanen kunnen bevatten "afwrijfbaar besmet met Radium 226", dat zijn "Alfastralers" en worden beschouwd als de meest giftige radio-elementen die kanker -lever en botten- veroorzaken. Erik Verbeeck was de zaakvoerder van VEBO Electroadvies bvba, een gespecialiseerd en vergund Klasse II bedrijf voor de verwijdering van radioactieve opvangers voor bliksem. Dergelijke radioactieve tuigen, waarvan er vandaag nog altijd volgens het FANC een pak niet verwijderd zijn, besmetten onderliggend materiaal waaronder de hanen van kerktorens waarvan Jean-Luc Dehaene exemplaren in bezit had.

Deskundige bezorgdheid.
Het crapuul uit Rotselaar, een gewezen sociaal assistent die geen barst verstand heeft van radioactieve opvangers, heeft de deskundige bezorgdheid van ter zake deskundige Erik Verbeeck, omgezet in een brief gericht aan alle burgemeesters in Vlaanderen met daarin schandelijke laster waardoor VEBO Electroadvies bvba kort daarop failliet is gegaan.

Procureur-s- klant in zijn kroeg.
De Leuvense Justitie waarvan de Procureur des Konings Ivo Carmen klant was in het café van het crapuul, heeft hem in de klacht de hand boven het hoofd gehouden. Volgens de Hoge Raad voor de Justitie zouden het crapuul en de procureur niet over Erik Verbeeck spreken?! Wie gelooft dat nog na de brief van het crapuul van 10 mei 2005 aan de procureur. Aan MORSE-Press werden mails gestuurd waarop werd geklaagd over het feit dat het crapuul de deur plat liep bij het Justitiehuis te Leuven.

Incident te Meldert.
Een ander voorbeeld van de gevaren tonen we aan met het incident op 10 juli 2006 te Meldert. Zelfs de gazet schreef ook over een radioactieve haan. Morsum Magnificat bracht daarover in MM_118 eveneens een artikel. We tonen hier hoe het crapuul van Rotselaar met zijn lasterlijke aantijgingen rond de hanen van Dehaene afgaat als aan gieter.

MM_241_13_Crapuul.pdf    

Artikel n° :  08/15/6097     
Geplaatst : 6:59 21/08/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©  Hoofdredacteur - Verantwoordelijke uitgever   
Laatste update ( 23 augustus 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.