Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4376544
Laatste artikelen
Aarschot : Stemmingmakerij tijdens de vertoning van gemeentelijk toneelgezelschap.
Hoeselt : Politie-optreden aanleiding tot klacht bij Comité P.
Tielt-Winge : Weer bedreigingen door statutaire uitbater café
Raad voor de Journalistiek wordt met belastinggeld betaald om Morsum Magnificat te bestrijden.
Delhaize : Waarom zijn bepaalde broden anders in verschillende winkels?
Federale politie : Morsum Magnificat trekt veiligheid uitrusting in twijfel.
21 juni 2015
Voertuigen met antennes zonder aarding kan niet door de beugel.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.116.300
Brussel / Tremelo 21 juni 2015.

Morsum Magnificat zal het andermaal herhalen dat wij nooit of zelden oog hebben voor politiek en show, maar in eerste instantie altijd voor veiligheid. De federale politie beschikt over heel wat uitrusting die zij voor de festiviteiten te Waterloo voldoende hebben ingezet. De Franstalige pers was overwegend aanwezig en zoals altijd op interviews is afgestemd. Morsum Magnificat heeft in eerste instantie een online bericht geplaatst over de te verwachten verkeershinder, maar heeft ter plaatse ook vragen gesteld over het ontbreken van een aarding aan de mobiele eenheden -auto's- waarop antennes werden gemonteerd.

Niet zonder gevaar.

Recent is er in Duitsland een voorbeeld geweest wat een bliksem aan personen in een open veld kan aanrichten, hier gaat het om aluminium masten en antennes die met toestellen in het lokaal verbonden zijn die niet tegen de inducties en potentiaalverschillen zijn beschermd. Met andere woorden personen en goederen lopen gevaar. We hebben dat ter plaatse aan de persdames Agnes Reis en Tinne Hollevoet en aan de directeur van de WPR Michael Jonniaux gevraagd, maar men kon op onze vragen niet antwoorden en er was blijkbaar niemand die dat wel kon, dat komt ons bij een degelijke multidisciplinaire commandopost vreemd over.Met alle respect voor de job van Agnes Reis -links- , Tinne Hollevoet -midden- van de persdienst en directeur WPR Michael Jonniaux -rechts- , maar ook wij wensen antwoorden op onze vragen over veiligheid. Hier heeft dat alles te maken met de  veiligheid van personen en goederen in en rond de commandopost.

Veiligheid niet gewaarborgd.

In het persbericht van de federale politie wordt gezegd " De lokale en federale politiediensten zijn klaar om u een veilig evenement te garanderen ", maar dat is alvast voor hun eigen personeel volgens Morsum Magnificat niet het geval en dat hebben wij ter plaatse ook gezegd. We hebben over dit onderwerp met document J15061034 ook vragen gesteld aan de dienst interne preventie van de federale politie. Veiligheid daar -s-preekt men veel over. Heeft de Federale Politie ter zake wel de vereiste competentie in huis, worden de externe aannemers die dergelijke werken uitvoeren voldoende administratief verplicht om leveringen en werken volgens de Codex uit te voeren?

Zo beveilig je antennesystemen.


Aardingkits en aardverbindingen van de antennes van ON4CW

MM_239_12_Waterloo.pdf

Artikel n° : 06/15/6029
Geplaatst : 15:33 21/06/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur.

Laatste update ( 21 juni 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.