Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4740710
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
CGKR Is ultralinks die zich vooral inzet voor allochtonen.
11 mei 2015
Huurdiscriminatie op vermogen is niet wettelijk bepaald zegt de CGKR in augustus 2012
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.065.500
Tremelo 11 mei 2015.

De rechtszaak rond een verhuring in Walloniė die vandaag in de klassieke pers is verschenen is een zeer merkwaardig en wellicht een exclusieve zaak dat nog een vervolg krijgt. Discrimineren bij  huren op vermogen is niet opgenomen in de strafwet. Dat heeft de CGKR al in augustus 2012 in het kader van het onderzoek naar verhuurpraktijken gemeld.

CGKR.
Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding komt vooral graag op voor allochtonen, dat is de ervaring van deze redactie in verschillende dossiers. Het Centrum, meer bepaald Jozef De Witte ligt  onder vuur, er zou een haar in de boter zitten. Hoe dan ook in de diverse dossiers die wij hebben ingediend hebben we over de CGKR alleen maar een wrang gevoel overgehouden. In het boek TE HUUR komt ook deze materie aan  bod. De CGKR geeft een folder uit over discriminatie op de huisvestingsmarkt , maar papier is geduldig en de CGKR was in ons huuronderzoek geen enkele betekenisvolle meerwaarde.

CBPL.

Ook de privacycommissie -CBPL- is een wassen neus en functioneert niet naar behoren. Een zaak die in 2012 inzake Immo JMC te Lanaken werd ingediend, draaide op een sisser uit. JMC wilde onze EID inpikken in ruil voor de sleutel om het appartement te bezoeken! We zouden op pad moeten zonder identiteitskaart! Een verhuurkantoor heeft geen recht om iemands EID in te pikken, zelfs niet op te vragen. U leest de brief aan de CBPL van augustus 2012

Artikel n° : 05/15/5949
Geplaatst  : 17:51 11/05/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 12 mei 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.