Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6246180

Laatste artikelen
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
HORECA Hongerstaker meldt zich bij Morsum Magnificat-Update1
Staatsblad steeds uitgebreider over de te nemen coronamaatregelen.
Proces ASTRID-Leaks : De belastingen kunnen bij de veroordeelden ook nog langs komen.
11 april 2015
Overheid zelf in de fout wegens negeren instructies van de minister van BZ.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.031.700
Brussel  / Tremelo 08 april 2015.

MM_237_08_ASTRID.pdf

Nu de veroordeling van de verdachten een feit is, wachten we af wie er tegen het vonnis op 1 april 2015 in de 52e kamer van de Correctionele rechtbank te Brussel uitgesproken, beroep zal aantekenen. We horen bij partijen gemor, maar er is tot 16 april 2015 tijd om Hoger Beroep aan te tekenen. Momenteel ligt de riem er weer overal af, vooral de politiek ligt aan één of ander strand plat op de buik te ontstressen. Sommige politici liggen, omdat ze dat zelf gewild hebben, in hun graf, politiek is dus, zoals dat al diverse keren is aangetoond moorddadig.

ASTRID Overeenkomst.
Volgens een document van 17 augustus 2004 werd de nv ASTRID onder artikel 16 de verplichting opgelegd om haar communicatie met het TEA2 algoritme te versleutelen. Volgens onze bronnen was het net met TEA1 versleuteld en werd dat door de Duitser Carl Kleiner gekraakt -wat Paul Gillard ontkent-. Uit het onderzoek is niets over dat belangrijk gegeven geweten! De Onderzoekrechter gaf afgelijnde instructies aan de FGP, maar blijkbaar niet over de encryptie van ASTRID.

Tetra.
Echte specialisten die zich geroepen voelen om de geheimen van de Encryptie te ontdekken, kunnen hier de "overview " downloaden en aan de slag gaan. Wie nog wat meer wil weten over een nog betere beveiliging van radiocommunicatie zoals dat bij de militairen wordt gebruikt, kan best googelen naar "frequency hopping", veel succes.

Belastingen.
Het gerechtelijk onderzoek in de zaak ASTRID nv dat door de FGP van Asse onder leiding van Wim.M., werd gevoerd, was door de Onderzoeksrechter Patrick De Coster afgelijnd. Spullen werden in beslag genomen en verbeurd verklaard, maar dat is niet gebeurd met de financiële opbrengsten. Francis Adyns, de woordvoerder van de FOD Financiën die richting deze redactie steeds moeilijk doet, zegt dat het niet uitgesloten is dat financiën zich ook nog gaat manifesteren, maar over individuele dossiers niet communiceert.

Negeren brief Turtelboom.

Dat journalisten, als er een ongeval of een brand is, er nog steeds als de kippen bij zijn, heeft alles te maken met het feit dat sommige brandweerkorpsen het vertikken om in hun XML files bij het CIC, het adres van de interventie niet aan te vinken. Op die manier verschijnt de plaats van de interventie in de berichten naar de pagers die nog steeds niet versleuteld zijn en via het Pocsag systeem werken. Het is een publiek geheim dat iedereen die een "black box" aanschaft, dat systeem op de computer installeert, zelfs op een laptop, de inhoud van de berichten zo van het scherm kan aflezen. Minister Turtelboom heeft door toedoen van deze redactie -en de privacy commissie- op 9 augustus 2011 een rondschrijven gestuurd naar alle burgemeesters. Maar de balorige brandweer die een lobby vormt tégen ASTRID legt op vele plaatsen die instructie naast zich neer, de burgemeesters staan er bij en kijken er naar.

Morsum Magnificat heeft van die
journalisten van de VVJ niets te leren, integendeelDe "Shack" van ON4CW - ON4HSC van Erik Verbeeck in Betekom waar op vier frequenties tegelijk in telegrafie werd uitgezonden en ontvangen .... Morsum Magnificat heeft hier niets te leren van de journalisten en ook niet van Paul Gillard

Parketten.
Morsum Magnificat leverde aan diverse parketten het bewijs dat zelfs adressen waar een zelfmoord had plaats gevonden via de pagers worden doorgegeven. Alle Parketten die werden aangeschreven reageerden, behalve Tongeren! De zaak ASTRID, die thans in Brussel voor de Correctionele rechtbank werd beslecht, is dus een selectief optreden nadat journalist Pascal Jacqmain van Het Laatste Nieuws de bal aan het rollen bracht. Ondertussen gaan de lekken naar de journalisten nog even vrolijk verder en sluiten de Parketten de ogen voor de overtredingen van brandweer en vooral burgemeesters.      

Artikel n° : 03/15/5877
Geplaatst  : 112:13 11/04/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 11 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.