Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4376625
Laatste artikelen
Hoeselt : Politie-optreden aanleiding tot klacht bij Comité P.
Tielt-Winge : Weer bedreigingen door statutaire uitbater café
Raad voor de Journalistiek wordt met belastinggeld betaald om Morsum Magnificat te bestrijden.
Delhaize : Waarom zijn bepaalde broden anders in verschillende winkels?
Begijnendijk : Infrabel erger dan een ezel, op dezelfde plaats tweede keer in de fout.
Herselt : Weer brand met elektrische oorzaak.
27 maart 2015
Brand in keuken aan de Limberg te Herselt is weer goed afgelopen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.013.600
Herselt  / Tremelo 27 maart 2015

Deze morgen iets na acht uur, werd de brandweer door Florent H. naar diens woning aan de Limberg te Herselt geroepen, een stopcontact zou er oorzaak van zijn dat er in de keuken brand is ontstaan. De brandweer van Herselt was snel ter plaatse zei Florent, aan deze redactie, het was snel geblust, maar er is wel nogal wat rookschade.

Kortsluiting.
Volgens de bewoner is de reden een kortsluiting maar wij hebben de man gezegd dat een elektrische installatie die in orde is, bij kortsluiting geen brand kan veroorzaken. Onlangs is er in Herselt -Ramsel- ook een brand geweest in café Oud Ramsel, ook daar was de oorzaak een probleem met de elektrische installatie.

Geen alleenstaand geval.
We hebben naar aanleiding en in verband met de brand in Oud Ramsel aan burgemeester Luc Peetermans vragen gesteld over de veiligheid in Horeca zaken,ook over De Wijnhoeve te Ramsel. Burgemeester Peetermans zal met de verantwoordelijken van de nieuwe structuur van de brandweer, overleggen hoe publiek toegankelijke zaken kunnen gecontroleerd worden. Kris van De Wijnhoeve te Ramsel, wil met Morsum Magnificat ter plekke afspreken om de zienswijze van Morsum Magnificat te kennen over de veiligheid in zijn restaurant, dat zou volgende week tijdens de sluitingsdag kunnen gebeuren.

Ook openbare netten vaak gevaarlijk.
In Herselt stellen we ook vast, dat de aftakkingen naar woningen nog steeds niet in conformiteit werden gebracht, toch zijn de aftakkingen daardoor levensgevaarlijk Naar aanleiding van contacten met burgemeester Luc Peetermans van Herselt over De Wijnhoeve hebben wij de burgemeester met document LS1503001 duidelijk gemaakt, dat hij dringend zijn verantwoordelijkheid moet opnemen. Dat document LS1503001 zal deel uitmaken van een rapport aan het federaal parket dat zeer binnenkort zal verstuurd worden en een aanklacht is tegen ge malafide burgemeesters en hun DNB.

Meer volgt.   

Artikel n°  : 03/15/5856
Geplaatst  : 18:05 27/03/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel    
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 28 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.