Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4588656
Laatste artikelen
Tremelo: OCMW Zet Syrisch gezin met vier kinderen op straat.
Aarschot : Inspraak burgers in bestuur is reeds lang via decreet een feit.
Aarschot : Burgemeester Rutten laat AB Xtreme sluiten.
Taalfederalisme en de miljardenkost ervan-MM-284-05
VRT Moet verkocht worden dixit Vlaams Belang tijdens sociaaleconomisch congres-MM-284-06
ASTRID nv radionet : Correctionele zaak tegen journalisten weer uitgesteld.
14 januari 2015
Voorzitter van de Correctionele Rechtbank meldt zich ziek.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.928.600
Brussel / Tremelo 14 januari 2015

Zitting van 12 maart 2015

Vorig artikel : http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5905&Itemid=2

Voor de vierde keer is de zaak die vandaag om negen uur voor de Correctionele Rechtbank te Brussel tegen enkele journalisten zou worden behandeld, tot 12 mei 2015 uitgesteld, de Voorzitter zou zich ziek gemeld hebben. De zaak ging aan het rollen omdat een gewezen journalist van Het Laatste Nieuws in conflict kwam met Jan Verbeke Producties, een bedrijf dat nauw samenwerkt met Het Laatste Nieuws.

Bearcat scanners.
De Duitser Carl C. had, mede het ombouwen van een Bearcat scanner, het TEA1 Algoritme van het radionet van ASTRID weten te kraken. De Duitser had voor zijn product een afzetgebied in België gevonden via een man uit Strombeek Bever, Paul G. en verkocht de scanners aan enkele journalisten die de gesprekken van de politie kon afluisteren en zodoende het nieuws heet van de naald kon brengen.

Aan de galg.
De ex journalist van Het Laatste Nieuws praatte zijn werkgever Jan Verbeke Producties aan de galg en de Onderzoeksrechter De Coster gelastte de GP van Asse met een onderzoek. De redactie van Jan Verbeke Producties werd doorzocht en bij een huiszoeking werd zelfs een stukje van het plafond open gebroken. Jan Verbeke werd zelfs een nacht opgesloten bij een verhoor in Brussel.

Lekken.
Morsum Magnificat heeft in de ASTRID affaire slechts haar deel in het blootleggen van de lekkende berichten naar de pagers waardoor de minister van Binnenlandse Zaken Turtelboom met haar brief van 9 augustus 2011 tot actie diende over te gaan. Een eigenwijze radio amateur uit Antwerpen liep in die zaak tegen de lamp, hij sloeg de raad van Morsum Magnificat in de wind.

Nieuwe acties.

Recent stellen wij vast dat de journalist van Gazet van Antwerpen uit Baal bij incidenten snel ter plaatse is, dat hebben wij vastgesteld bij een recent ongeval in Begijnendijk waar wij toevallig passeerden, journalist De Bruyn was daar zeer snel wat ons doet vermoeden dat de journalist getipt wordt en dit moet verder onderzocht worden wie zijn / haar beroepsgeheim schendt.

Online bericht n° : 01/15/5745
Geplaatst  : 10:12 14/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck
Laatste update ( 13 maart 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.