Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4740701
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Tremelo : Doet ijdelheid het hoofd van burgemeester Dams op hol slaan?
12 januari 2015
Aanziet Dams de parkeerstrook "BU" misschien als afkorting voor burgemeester?


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.926.200
Baal / Tremelo 12 januari 2015

Met de regelmaat van een klok parkeert burgemeester Paul Dams -Open Vld- op de strook voorbehouden voor bussen. Het gaat concreet over de bushalte aan de Baalsebaan te Baal tegenover caf Plaza. Dat werd al eerder aangetoond met een foto op 30 januari 2014. Op 11 januari 2015 staat burgemeester Dams zijn Mercedes alweer op de strook voor bussen geparkeerd, Dams is aanwezig op een bijeenkomst rond Sven Nys in een zaaltje in de buurt.

Op hol geslagen ijdelheid?
Waarom burgemeester Paul Dams op die bij wet verboden parkeerplaats toch parkeert, kan enkele redenen hebben. Als we in de geest van een verhaal van "Suske en Wiske" denken, dan zou Dams, die verzuipt in
een chauvinistische ijdelheid, in zijn functie als burgemeester, de op die strook geschilderde letters "BU" als de eerste letters van "BURGEMEESTER" aanzien en aldus gemachtigd zijn om daar parkeren. Een andere denkpiste is de uiting van macht "ik mag en doe dat". Derde en laatste denkpiste is beperkte begaafdheid. Mensen met een minimum aan besef, zeker gezagsdragers, weten dat ook zij artikel 25.1.2 van de verkeerswetgeving van 10 december 1975 niet met de voeten mogen treden.


foto  Erik Verbeeck 11 januari 2015 om 21:49
De Mercedes van de gewezen postbode en nu burgemeester Paul Dams, staat al op de "B", de "U" is nog net te zien, staat zijn "bak" nu op de plaats van de "BUrgemeester" of op de bushalte ?.

Politie bellen.
Uiteraard hebben we burgemeester Dams om een reactie gevraagd en voor hem is het parkeren op de busstrook geen enkel probleem omdat er 's avonds geen bussen meer komen. Als Morsum Magnificat reageert
dat het zo niet in de wet staat zegt Dams " ge kunt daar blijven over zeveren, bel dan de politie " en verbreekt de verbinding. Hier maakt Dams duidelijk misbruik van zijn macht, hij weet immers goed genoeg dat "zijn" politie hem geen boete zal geven. Toen Dams op 30 januari 2014 op dezelfde plaats parkeerde, was het niet 's avonds, maar om 10:20u. De verkeerswetgeving is duidelijk k voor de burgemeester van Tremelo.

Gouverneur.
Over het parkeren op 30 januari 2014 werden vragen gesteld aan Gouverneur Lodewijk De Witte, die reageerde in zijn brief van 28 oktober 2014 als volgt : " . de foto die u mij heeft bezorgd, toont inderdaad een wagen
die stilstaat op een bushalte. Zelfs indien ik aanneem dat het inderdaad gaat om de wagen van de burgemeester -en dat hij ermee reed op dit moment-, ben ik van oordeel dat dit feit niet zwaarwichtig genoeg is om de minister om een tuchtonderzoek te verzoeken ". einde citaat. We gaan nu aan de hand van de foto -inzet- aan de Gouverneur opnieuw de vraag stellen of een burgemeester zich boven de wet mag stellen, ergo, de Gouverneur daarvoor -n andere zaken- blind kan blijven. Lees hier de brief J1501883 aan Lodewijk De Witte. 

Ziek op maandag.
We probeerden via Lieven Raiglot een reactie van de Gouverneur te bekomen, maar die medewerkster was vandaan -maandag- ziek. Morgen zou ze terug zijn zei een collega. Toch vreemd dat mensen op voorhand weten hoe lang ze ziek zijn, gaat het hier om de maandagziekte? 

Online bericht n : 01/15/5742
Geplaatst  : 10:39 12/01/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck

Laatste update ( 12 januari 2015 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.