Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
12969353

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Klacht bij de Orde van Geneesheren tegen arts van groepspraktijk.
21 juni 2014
Als patiŽnt geweigerd omwille journalistieke activiteiten en website Morsum Magnificat.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.626.800
Tremelo 21 juni 2014

--- wijziging 9:41 22/06/2014

De discriminatie tegen deze redactie neemt steeds driester vormen aan. Als diabeet type 2 ben ik onder meer in het kader van het "Zorgtraject" dat Morsum Magnificat vanwege de vele problemen nog steeds als "Zorgwekkend" traject aanziet, gehouden om elke drie maanden een bloedanalyse te laten uitvoeren. Op 20 juni beland ik na afspraak bij Dr. S. van de Groepspraktijk aan de Veldonkstraat te Tremelo. Aangezien de dokter ook zijn "telefoonuurtje" had georganiseerd, stond de telefoon rood gloeiend. PatiŽnten telefoneerden de ene na de andere. Tijdens het invullen van documenten en voorschriften telefoneerde de arts constant, wie goede oren heeft of expliciet wil luisteren, zou kunnen horen wie belt en voor wat. Dat komt ons over als schending van de privacy en zelfs beroepsgeheim.

Geen vuiltje aan de lucht.
De consultatie verliep, behalve de stresserende toestanden met de telefoongesprekken met een inhoud waarmee de patiŽnt die op consultatie komt in feite geen zaken heeft, zonder problemen. De toen nog "patiŽnt" kreeg zelfs een gratis monster van het medicijn Uni Diamicron. Dr Erik G., belde zelfs spontaan voor een afspraak met het secretariaat van Endocrinoloog Dr Maes - Imelda ziekenhuis Bonheiden-, er werd bij de "patiŽnt" een bloedafname uitgevoerd. Om het resultaat van de bloedanalyse betref HBA1c te kennen kon er 's anderendaags gebeld worden met dokter S., voor het overige geen opmerkingen, geen moeilijk gsprek, alles normaal.

Bocht van 180į
Op 21 juni rinkelt de huistelefoon, het is dokter S., hij belt om te melden dat ik niet -meer- welkom ben als patiŽnt, hij heeft het als argumentatie over aangetekende brieven en de website van Morsum Magnificat die hij had geconsulteerd. Daaruit trekt dokter S. de conclusie dat ik niet op zijn golflengte zit en ik bij de "Groepspraktijk" te Tremelo niet meer terecht kan! Een klacht bij de Orde van Geneesheren is ondertussen al verzonden.

Klacht bij de Orde en de CBPL.
Meer volgt  

Artikel nį : 06/14/5409
Geplaatst : 20:43 19/06/2014

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
De geweigerde patiŽnt, auteur en hoofdredacteur
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 22 juni 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.