Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4434663
Laatste artikelen
Antwerpse Schepen van milieu moet uitleg geven over radioactief besmet dak Sint Jacobskerk.
Asbestverwijdering : Nieuw Vlaams actieplan voor de afbouw asbest gestart in Antwerpen-NVDR
Boren in de Vlaamse ondergrond : Eenvoudig virtueel met nieuwe app-MM-281-02
Aarschot : Pashuysen kan verantwoordelijkheid niet afschuiven op Renault BelgiŰ-Update1
MIVB: Op 10 en 11 november wordt metroverkeer lijn 1, onderbroken.
Ingrid Lieten moet op 25 mei naar het bezemhok gestemd worden-Update1
18 februari 2014
EXCLUSIEF : Vrt journalist hing vuile was buiten over Rademakers en de be´nvloeding van Lieten in HaZoDi.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.439.600
Brussel / Lanaken 18 februari 2014.

--- Update 1 16:56 19/02/2014
Wat is de waarde van de Nederlandse VVOJ?
Wim Van Den Eynde is lid van de Nederlandse Vereniging Van Onderzoeks Journalisten met een handvol leden in BelgiŰ, de VVOJ moet ook, zoals dat hier met dergelijke verenigingen gaat, overal op zoek naar centen waardoor hun onafhankelijkheid altijd in vraag is. De VVOJ heeft ongeveer 450 leden en stelt dus niets voor, de zaak Wim Van Den Eynde bewijst dat; een journalist die moet inbinden en diens werk niet mag doen omdat de politiek overgaat tot censuur! Dat de VVOJ daar maar eens werk van maakt.
--- einde update 1

Onlangs polste een journalist van Het Laatste Nieuws wanneer het boek over HaZoDi uit komt. Aangezien de verzamelde pers alle publiciteit rond dat boek boycot, journalist Raf Liekens dat boek graag zou schrijven maar blijkbaar tegenwind krijgt bij de "Frut", krijgt de verzamelde pers lik op stuk en zal niet ge´nformeerd worden. Het boek staat nog steeds op stapel, maar de houding van Vera Vrancken die binnenkort door MORSE-Press Vof wegens niet betalen facturen voor de rechter zal gedaagd worden, spelen een rol in de vertraging. Vera Vrancken kon binnen Panorama op grote sympathie rekenen van journalist Wim Van Den Eynde die daardoor minstens in ongenade viel en in feite zijn job verloor. De journalist heeft op bepaalde items een punt, maar was na´ef en heeft zich -te lang- voor de kar van Vera Vrancken laten spannen.

Laffe Lieten en Rademakers.
Als auteur van het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit" stuurde ik in dat kader diverse aangetekende brieven, onder andere twee aan Luc Rademakers en dito aan Lieten. Noch Rademakers, noch Lieten hebben daarop gereageerd. Ingrid Lieten heeft als minister van Media niet eens de elementaire beleefdheid om te antwoorden. Onlangs heb ik Luc Rademakers bij de uitreiking van de prijs van de Liga voor Mensenrechten aan Panorama, persoonlijk daarover aangesproken, maar de lafaard en slippendrager van Ingrid Lieten liep, naar voorbeeld van een bange hond met de staart tussen de benen, weg. Hij kreunde alleen "geen commentaar".

De " vuile was " van de journalist.

Dat Ingrid Lieten haar slippendrager Luc Rademakers onder druk heeft gezet, ergo censuur pleegde, wordt duidelijk uit de litanie die de journalist via e-mail aan Luc Rademakers over maakte. Morsum Magnificat publiceert hier integraal dat bericht. De publicatie hiervan is van algemeen belang en iedereen moet weten hoe het er bij de Vrt, dat met Vlaams belastinggeld wordt gerund, aan toe gaat en vooral hoe journalisten de pen wordt afgenomen. Vooral het feit dat een minister van Media censuur pleegt is onaanvaardbaar en moet publiek worden gemaakt.


Ingrid Lieten toen ze Morsum Magnificat nog toelachte, dat doet de minister van Media al lang niet meer.

Lieten de bakkersvrouw.
Dat de socialisten altijd en overal sjoemelen is ondertussen genoegzaam bekend, als we weten dat 85 procent van de bevolking ziek is in hetzelfde bedje, dan is het niet te verwonderen dat op socialisten wordt gestemd. Dat de Vlamingen huichelaars zijn en als ze "ja" zeggen in feite "nee" denken, vertaalt zich ook in het stemhokje. Lieten met haar niet benijdenswaardige CV, was de partner van Rudi Wouters die samen met diens broer Kurt de bakkerij Valentino in Zonhoven runde. Met de faling verliep niet alles koosjer -zie  http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2011-02/MM_169_aug09_Lieten_blz9en10.pdf -. Maar Lieten maakte er zich makkelijk vanaf dat niet zij, maar haar man bij Valentino betrokken was.

Artikel n░ : 02/14/5296
Geplaatst  : 9:57 18/02/2014

Redactie Morsum Magnificat « Professioneel
Erik Verbeeck ę

Laatste update ( 19 februari 2014 )

ę 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel « - Alle rechten voorbehouden.