Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4480337
Laatste artikelen
Radio2 Inspecteur gaat verder met te oppervlakkig onderzoek naar huur- en woonproblematiek.
Morsum Magnificat stopt haar huidige activiteiten binnen twee maanden.
Bpost werking inclusief pakjesdienst: Hoogste tijd dat er iets wordt ondernomen.
Elektrocutie in schakelpost van Elia te Koersel : Parket onderzoekt de zaak!?-Update1
Liga reikte de jaarlijkse Prijs voor Mensenrechten uit aan Globe Aroma.
PZ-HaZoDi : Naar Montgomery gemuteerde HINP op de foto met topless Bunny-Update3
01 augustus 2013
Hoofdinspecteur en geluidsspecialist, maar voor wiens rekening? 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.170.700
Hasselt / Brussel / Lanaken 1 augustus 2013

--- Update 3 22:10 18/08/2013
Claes en Coonen niet meer samen?
De geruchtenmolen blijft draaien, Hilde Claes en Tony Coonen zouden al een maand niet meer samen zijn, andere journalisten en deze redactie pogen Tony Coonen aan de telefoon te krijgen, berichten in te spreken, maar Coonen reageert niet.
--- einde update 3

--- Wijziging  in verband met Inge D. 21:54 18/08/2013

--- Update 2 10:55 2/08/2013
Het losbandig leven van Hilde Claes & C°
Zowel Hilde Claes als haar soms halve wederhelft Tony Coonen, Secretaris van de rode ziekenkas De Voorzorg laten de crisis duidelijk niet aan hun hart komen. Zij en hun lakeien "klinken en drinken" hier in een Hasselts restaurant :



Meer over deze foto op onderstaande link ....

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5319&Itemid=2
Iedereen moet inleveren, ziekenfonds De Voorzorg telt voor haar leden de centen, maar zelf zetten ze hun bourgondisch leven op kosten van de belastingbetaler doodleuk verder.

Websites aanpassen.
We ondervinden dat na onze artikels bepaalde linken worden weggehaald, zodoende compromitterende foto's aan de publiciteit te onttrekken. Ze beseffen dus toch dat ze in het kader van hun job bij HaZoDi dingen doen die ze beter niet hadden gedaan.
--- einde update 2

--- Update 1 9:29 2/08/2013
Reactie van Jean- Marie Brabant korpschef Montgomery
" Mijnheer de Hoofdredacteur,
Mijnheer Verbeeck,
Wat de door u gegeven relaas verplicht mij om opnieuw, zoals ik het U reeds gisteren mondeling gezegd heb, te precieseren dat HInp D..... de nacht in kwestie met dienst bevolen was. Het onderzoek zal bepalen of hij -ook- gebruik van -overbodig- geweld deed. Wat de context betreft ging het niet over een control van allochtonen maar wel over een tussenkomst op één persoon onder drank invloed die een gerechtelijke inbreuk gepleegd had. Dit rechtvaardigt natuurlijk niet alles, begrijp mij dus niet verkeerd!
Hoogachtend,
HCP BRABANT
Korpschef "
Einde reactie.
NVDR.
In ons artikel is geen sprake van controle op allochtonen, mogelijk is dat abusievelijk in een mail wel gesuggereerd. De betrokken HINP heeft destijds als lid van het PITTEAM -Politioneel Interventie Team- van HaZoDi eveneens een kwalijke reputatie opgebouwd. Een bron zegt daarover " ... Ik heb zelf vastgesteld dat de leden van het PIT team regelmatig verklaringen moesten afleggen voor het comité P, maar al deze dossiers werden uiteraard ... geseponeerd ", einde citaat. Een andere verklaring aan deze redactie daarover " Regelmatig grepen deze kerels op gewelddadige wijze in, schuwden het niet om op burgers te slaan of verdachten te bedreigen ..", einde citaat. Dat niet onbesproken team had de steun van de geestelijke vader ervan Rohnny Biets en de procureur Rubens die de ganse HaZoDi affaire met alles erop en eraan, inclusief de fraude, in de doofpot steekt, de speurders van de CDBC terug floot. De baas van de speurders Johan Denolf kon dat alleen maar onder bedekte termen beamen.
--- einde update 1


--- Wijziging 7:02 2/08/2013

Aangezien hoofdinspecteurs van de PZ HaZoDi zich blijven doen opmerken, zal de storm rond deze politiezone wellicht niet vlug gaan liggen. Een hoofdinspecteur die ook een coverbandje runt en hand- en spandiensten verleent aan een commerciële firma, is toch wel merkwaardig en ruikt naar belangenvermenging. Mails bereikten ons van mensen die nog steeds ontevreden zijn met de gang van zaken bij HaZoDi. 

MM_217_01_Ripdeal.pdf - volledig artikel-


K.D. was INP in het beruchte Pitteam bij HaZoDi en werd via Mobiliteit bij Montgomery HINP en daar was hij betrokken -lees van dienst- bij het molesteren van een geboeid persoon ... waarvan het onderzoek nog loopt, lees verder.

Geweld.
Het Pitteam rond Rohnny Biets heeft geen al te goede reputatie omdat er ook al eens geweld werd gebruikt tegen arrestanten. In dat kader krijgt Rohnny Biets ook aandacht in het boek "De Klokkenluiders van HaZoDi Zwart op Wit". Een INP die zich in dat Pitteam van HaZoDi ook al liet opmerken, kwam via Mobiliteit in de PZ Montgomery terecht. In augustus 2012 komt de PZ Montgomery in opspraak omdat een ploeg een man die al in de boeien was geslagen molesteerde. Jean- Marie Brabant, korpschef van PZ Montgomery, bevestigde ons dat de HINP K.D., die via mobiliteit daar terecht kwam, die avond dienst had. J-M Brabant bevestigt ook dat het onderzoek nog loopt en hij dus over de betrokkenheid van K.D. niets meer kan zeggen dan dat hij die avond ook dienst had. De HINP is samen met een Bunny op de voorpagina van MM_217_01_Ripdeal te zien.

Johan Tomsin.
http://www.ripdeal.be/images/Small52.jpg
HINP Tomsin, geluidsspecialist, hulpje van Arthème Reulens van Vostam, actief in het coverbandje Ripdeal, poulain van de fel omstreden Michel Beckers, is binnen HaZoDi niet onbesproken. Een onderzoek naar de zelfmoord van diens zoon Wouter op 16 januari 2010 in advocatenkantoor Monar D'Hulst is nooit onderzocht. Die daad gebeurde met het oud dienstwapen van Johan Tomsin dat hij op één of andere manier heeft kunnen behouden en waarover onze bronnen zich vragen stelden. Ook over de omgang met Inge D. werd binnen HaZoDi gegniffeld, Diverse bronnen hebben het over een "relatie" die ondertussen bekoeld is, Inge is al maanden thuis. Noch Inge, noch Tomsin willen aan deze redactie -behalve dreigen- reageren. 

Link naar het voorval in Brussel nieuws

http://www.brusselnieuws.be/artikel/onderzoek-naar-gewelddadige-agenten-zone-montgomery


Onthullingen die nooit eerder in de pers mochten verschijnen staan in het boek dat binnenkort wordt uitgebracht.

Artikel n° : 08/13/5061
Geplaatst : 21:39 1/08/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 november 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.