Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4832187
Laatste artikelen
Infrabel : Het net hangt met haken en ogen aan mekaar.
Redactie Morsum Magnificat herpakt zich in een totaal nieuwe omgeving.
Wie kijkt in mijn Rijksregister en waarom? De burger moet dat weten!
Vijftien arrestaties in België en Frankrijk voor sigarettensmokkel.
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba-Update1
Tweede Go for Police @ Brussels op 24 maart 2012_Update1
23 maart 2012
Federale politie opent zes deuren ter versterking van Brusselse korpsen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.637.000
Brussel / Lanaken 23 maart 2012.

--- Update 1 22:31 24/03/2012
Politieke aanwezigheid.
Brussels burgemeester Charles Picqué en Senaatsvoorzitter Armand De Decker mochten bij de aanwervingsactie van de Brusselse politie niet ontbreken. Meer in MM_200_17 en op
www.jobpol.be


De eerste eerder koele begroeting van Charles Picqué en commissaris-generaal De Bolle.

De Brusselse zones :
http://staging.uc.be/Police/new/indexNL.html

Voor de tweede keer organiseert het rekruteringsplatform van de Brusselse politiezones op 24 maart 2012, van 10 tot 16 uur, onder de naam "Go for police @ Brussels", een opendeurdag in de 6 politiezones van de regio Brussel-Hoofdstad. Het evenement heeft tot doel het politiewerk bij de Brusselaars te promoten en tevens om nieuwe kandidaten te rekruteren. Tijdens de opendeurdag kunnen geďnteresseerden en kandidaten, politieambtenaren ontmoeten die op het terrein staan en met hen spreken over de verschillende carričremogelijkheden bij de Brusselse politiekorpsen.

Werken in Brussel
Door middel van demonstraties of getuigenissen worden in de 6 politiezones worden de zeven takenvan de lokale politie in de schijnwerpers geplaatst zoals daar zijn : opvang, wijkwerking, interventie, lokaal speurwerk, slachtofferbejegening, bewaren van de openbare orde en verkeer. Het zijn deze zeven taken die het dagelijkse werk vormen van de Brusselse politieambtenaren, dat is ook de reden waarom er zoveel verschillende betrekkingen en gezochte profielen zijn. Gezien het bijzondere karakter van het Brusselse werkterrein zal de kandidaat-politieambtenaar ook blootgesteld worden aan verschillende situaties. Wanneer de politie Brusselse kandidaten zoekt, is dat omdat deze personen gevoeliger zijn voor de bijzonderheden van hun grootstad. Ze kennen hun wijken en gemeenschappen en vormen de weerspiegeling van de Brusselse bevolking.

Voordelen.
Werken in Brussel biedt ook de mogelijkheid om snel professionele ervaring te verwerven. Zowel op lokaal als federaal niveau zijn er meerdere carričremogelijkheden om zich verder te specialiseren in een bepaald domein. De politie biedt haar politieambtenaren die in Brussel werken ook meerdere financiële voordelen aan zoals een tweetaligheids- of grootstadpremie.

Vele carričremogelijkheden.
Bijna 25 procent van alle beschikbare politiefuncties bevinden zich in Brussel! Dit gegeven toont aandat de regio Brussel-Hoofdstad verschillende carričremogelijkheden biedt aan haar inwoners. Momenteel telt de geďntegreerde politie ongeveer 48.000 leden. Daarvan werken er 13.500 op het Brusselse grondgebied -waarvan 10.000 in een operationele functie en 3.500 burgerleden-. Op dit ogenblik is slechts 8% van de personen die zich kandidaat stellen voor een carričre bij de politie, gedomicilieerd in Brussel, er zijn dus mooie jobkansen te grijpen voor de Brusselaars.

Praktisch.
Geďnteresseerden die meer willen weten over de talrijke carričremogelijkheden bij de Brusselse politie zijn welkom op de opendeurdag die zaterdag 24 maart 2012 tussen 10 uur en 16 uur georganiseerd wordt. Men kan ook deelnemen aan demonstraties, spreken met politieambtenaren en aspiranten in opleiding alsook met leden van de Dienst selectie. Alle informatie vindt u op
www.jobpol.be.
Geďnteresseerden worden verwacht op onderstaande locaties :
    ° Zone Evere – Schaarbeek – Sint-Joost-ten-Node
       Kolonel Bourgstraat 124, 1140 Evere
    ° Zone Oudergem – Ukkel – Watermaal-Bosvoorde
      Georges Marlowsquare 3, 1180 Ukkel
    ° Zone Etterbeek – Sint-Lambrechts-Woluwe – Sint-Pieters-Woluwe
      Gemeentelijke zaal Fabry, Charles Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
    ° Zone Brussel Hoofdstad – Elsene
      Gilbertstraat 1, 1000 Brussel
    ° Zone Sint-Agatha-Berchem – Ganshoren – Jette – Koekelberg – Sint-Jans-Molenbeek
      E. Faesstraat 125, 1090 Jette
    ° Zone Anderlecht – Vorst – Sint-Gillis
      Konijnenstraat 1, 1070 Anderlecht

Bron : Federale Politie
Bewerking : jvds

Artikel n° : 03/12/4.570
Geplaatst : 15:15 23/03/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 19 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.