Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5482904
Laatste artikelen
Morsum Magnificat drukt Volksvertegenwoordigers uit Commissie Wonen met de neus op praktijk.
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Eubelius verdedigt incompetent F.A.N.C.
22 maart 2006
In haar conclusies in het kortgeding tegen het F.A.N.C. gebruikt EUBELIUS laagbijdegrondse methodes
Betekom / Brussel 20 maart 2006.

Advocatenkantoor EURBELIUS verdedigt het Agentschap Nucleiare Controle in het Kortgeding dat tegen deze laatste werd ingespannen.  Daarbij gaat Meester Hofströssler er op een nogal groffe manier tegenaan, de 40 bladzijden tellende conclusies bevatten een hoop niet relevante aantijgingen en een pak bladvullend gewauwel.

Incompetentie.

De reden waarom het Betekoms bedrijf VeBo Electroadvies bvba het F.A.N.C. al in 2003 voor de Rechter daagde vindt haar basis in de incompetentie van het F.A.N.C.  De Rechter veroordeelde het F.A.N.C. toen voor ??n van de hoofdeisen door VeBo Electroadvies bvba ingediend : "Onmiddellijk stoppen met het verspreiden van verkeerde informatie door het F.A.N.C. aan de Burgemeesters, de bevolking en op haar website" lees hier pagina 1 en pagina 2 van het vonnis van 30.12.2003.
Het verspreiden van verkeerde informatie is niet het enige waarvan het F.A.N.C. door VeBo Electroadvies bvba wordt beschuldigd, er is veel meer.

Dun door de pijpen.

De verdediging op zich nemen voor een Agentschap Nucleaire controle waarvan niet minder dan 3 directieleden wegens incompetentie opzij geschoven werden, moet geen sinecure zijn. 
Daarom moet Meester Hofströssler in de conclusies zijn toevlucht nemen tot riooladvocatuur, bladvullend gewauwel en de waarheid systematisch geweld aan doen, dit om een zo groot mogelijk mistgordijn voor de Rechter op te hangen zodat deze de bomen door het bos niet meer kan zien.
Het F.A.N.C. is vanaf haar oprichting in 1994  <in navolging van de D.B.I.S.> bestuurd door incompetenten en dat is ondertussen genoegzaam bewezen, nu krijgt Eubelius de aartsmoeilijke opdracht d?t te verdedigen, het water moet Eubelius aldus dun door de pijpen der illusie stromen  !

 
Laatste update ( 01 augustus 2016 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.